- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
WTK
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5730ZG notebookom és lenne pár kérdésem a S/PDIF-vel kapcsolatosan.
A gépen jack dugós kimenettel van egy S/PDIF, aminek nagyon örültem, amikor kiszemeltem anno, mert az asztali gépemen is jack dugós a SB Live karim és mono jack-RCA párosítással van összekötve az asztali digit erősítővel és tökéletesen megy is a jelfolyam AC3 és DTS is műkxik vele.
Viszont a notival az a problémám, hogy a szoftveres jelkimenet választásnál nem koax hanem optikai kimenet van feltüntetve, AMI VISZONT NINCS A GÉPEN!!!
Természetesen mindezek ellenére kipróbátam, kábel be a jack kimenetes S/PDIF-be digit output alapértelemezett, a mellette lévő kis poti serényen villogott, amikor elindítottam akármilyen audio alkalmazást, de jel az nem jött ki a jackes S/PDIF-en. (az asztalinál ugyanilyen szituknál egyből fogja a jelet a digit erősítő)
A oprendszer Vista x86 a hangkari pedig Realtek HD Audio. Próbálkoztam már driver frissítéssel is több ízben, de semmi változás.Ha találkoztatok már hasonló problémával vagy van valami jó javaslatotok legyetek szivesek osszátok meg velem!
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest