Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hello!
Nekem a következő lenne a problémám a témával kapcsolatban. Nem olvastam el az összes hszt, ha benne lenne a megoldás, akkor nyugottan küldjetek el a halába

7végén vettem egy Samsung házimozit. Nem a leggagyibbat, kb 60 ezres kategória.
Persze az volt a tervem, hogy összekötöm az alaplapn lévő digitális spdif kimenettel. De nem nyert.
A házimozi aux bemenetére kötöttem, és semmi hang nem jön ki.
A gép érzékeli, hogy be van dugva a kábel, hangerőt is tudok emleni, de halk sistergésen kívül semmi nem jön. Amikor tesztet futtatnék pittyen egyet amolyan recsegés inkább ami a kijön a hangfalból, tehát jelet kap.
Amúgy a házimozi tökéletessen működik analog módban, vagy más jelforrásból.
Természetessen a legújabb drivereket is leszedtem a hangkártyához ,de semmi különbség. Már szinte minden beállítást végigzongoráztam vagy 4x, de semmi.Alaplap : MSI P965 platinum.
Házimozi: Samsung HT Thx22 (Dolby Prologic2 DTS)Lövésem sincs mért nem jön hang =/ Sajnos analógon keresztül meg nincs igazi 5.1. Optikai bemenet meg nincs a házimozin =/
Hát, ha valaki tud valamit előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest