Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csana

senior tag

válasz Stockbauer79 #10 üzenetére

A csapdákat egyszerű hatástalanítani. Én egy katonai űrhajót kötöttem el, amiben 3 bomba volt, viszont ebből csak 1-et találtam meg a fő reaktor mögött. A többit meg max idővel megtalálom, ha nagyon akarom.
    Az ilyen rejtett bombák úgy működnek, hogy suttyomba elhelyeznek több hajtóművet a hajóba, amik a menetiránnyal szembe sugároznak. Ezek elé lerakják a bombákat, és mikor fékez az űrhajó (ami ugye nem árt ha el akarod kötni), szépen felrobbannak.

A hatástalanításhoz csak annyi kell, hogy mikor beülsz a pilóta fülkébe, külső nézetben körbenézed, mennyi hajtómű látszik (amik biztosan a hajó mozgatását hivatottak ellátni), majd ellenőrzöd mennyi hajtóműt jelez a rendszer. Ha ez a szám megegyezik, nincs rejtett hajtómű bombával, ha meg eltér, akkor egyesével kikapcsolod a hajtóműveket a rendszerben, és ellenőrzöd, hogy a látható hajtóművek közül kikapcsolódott-e valamelyik. Amikor egy hajtómű kikapcsolása után a külső hajtóművek mindegyike továbbra is működik, akkor megtaláltad azt, amelyik aktiválja a bombát.

Új hozzászólás Aktív témák