- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
anubis
csendes tag
Jól van mind1. Azt viszont elismerheted, hogy ez elég valószínűtlen dolog, hogy lenyomozzák egy fórumon, amikor még a warezosokat sem tudják elkapni. Azoknak nem loggolja hogy mikor töltenek fel???
-
anubis
csendes tag
Az IP cím változik, ha jól tudom. Még állandónál is, csak bizonyos időközönként.
-
-
anubis
csendes tag
És ez elég könnyen kivédhető dolog. Hadd ne részletezzem. Amit mondassz az meg elég valószínűtlen dolog, mert akkor elég sok helyre kéne mennie a BSA-nak. De ott hibáztál, hogy a BSA csak feljelentés esetén megy ki. Ha nincs feljelentés, akkor meg előtte értesítenek. :D
-
anubis
csendes tag
És akkor mi van. Ha nem működik, akkor úgyis letörlöm a gépemről.:D
-
anubis
csendes tag
bocs - legális
-
anubis
csendes tag
Nem tudom, hogy mennyire figyeled a témákat. Nézz egy kicsit körbe, mert kicsit elszálltál. Nézd meg a tweak xp-s témát. Ott a gyerek felajánlotta (nem nekem) hogy elküldi a tweak xp serialt. Igaz ezt meg lehet találni a neten, de itt a példa rá. Akkor miért engem b@szogatsz. És akkor ott a chrome-os téma. Nem hiszem hogy ők is megvették a játékot, meg azt sem hiszem, hogy te megveszed a szoftvereket. Legalábbis nem mind. Akkor benyalok neked, ha minden szoftvered lagális. Erről ennyit... :t
-
anubis
csendes tag
Próbáltam! De nem tudom, hogy ha nem tudsz segíteni, akkor miért kell nekem esni. Csak azért, hogy több hozzászólásod legyen??? Mert ez szerintem elég nevetséges. :DD Én úgy tudtam, hogy a fórum azért van, hogy segítsünk egymásnak, és nem azért hogy egymást fikázzuk, meg egymásnak essünk...
-
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Én is dőlök be az ágyba hamarosan.
-
anubis
csendes tag
Jó nagy praszt lehetsz. Nem tudom, hogy hol élsz és milyen körülmények között, de inkább nem is szeretném megtudni, mert elég szar hely lehet, ha ilyen házimunkáid vannak.
-
anubis
csendes tag
Vagy ha úgy jobban tetszik akkor szoftver, és ezen belül játékok. Mert ha jól tudom akkor a játék is szoftver. Bár te ezt biztos máshogy tudod.
-
anubis
csendes tag
Tisztában vagyok vele, h ez nem warezoldal, de azt hittem hogy itt is segít valaki, és nem ilyen paraszt mint te. Erről sajnos nem tehetek. Ez egy fórum és van olyan rész a témákban hogy játékok...
-
anubis
csendes tag
Hi! Letöltöttem a cyclone Space Colony ISO-ját. És a probléma az lenne hogy a cyc-scol.r03 crc hibás. Tud valaki megoldást, vagy esetleg megvan vkinek a jó fájl?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen processzort vegyek?
- Dune: Awakening
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest