Hirdetés
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Geresics #10896 üzenetére
Ismerem ezt a módszert is, de nem értem, az én megoldásom mitöl zavar téged.
A te verziód egyáltalán nem átlátható, mert nem a hsz fejlécében van, kinek írtad, ezen felül nincs linkesítve, melyik hsz-re reagáltál. Ezenfelül, miért kéne sokkal több idöt szánni a szükségesnél egy hsz megírására, ha van szabályos, egyszerü és gyors megoldás?
Idéznék egy sort a szabályzatból: " ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat. "
Úgy gondolom, ennek tökéletesen eleget tettem, a te verziód viszont nem teljesíti ezt az elvárást, nem a válasz gombot használva készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest