Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz japunk #14132 üzenetére
igen, olcsóbb kategoriákban nincs ilyesmi, ha valami eq-val nem tudod megoldani (mert az sincs benne) akkor érdemes lehet basszust visszavenni, vagy a centert kiemelni, már ha van ilyen lehetőség, de nem ismerem, nekem SN9 volt, azon lehetett és volt night mode-ja is.. Ha nincs semmi megoldás akkor más tipust kell nézni, kifejezetten olyat ami tudja a párbeszédkiemelést.
-
Kroni1
veterán
válasz japunk #14130 üzenetére
Hangfalat vehetsz, de azzal se fogod megkapni. Jellemző ez a párbeszéd halkság, főleg szinkron esetén a legtöbb filmre. A tévé ami nem ad ki mélyeket teljesen jó párbeszédekre, mert belövöd a hangját és kész, nem fogsz megilyedni az effektektől. De itt ezt meg kell szokni kicsit, a párbeszédkiemelés, dinamika csökkentés, night mode rendszerint szokott segiteni ezen.
-
ricsip
addikt
válasz japunk #14122 üzenetére
Erre nem vonatkozik a 2021 január 1 óta érvényes garanciaszabály?
Az 1 éves garanciális időtartam 2021. január 1-től megváltozik. A jótállás időtartama az eladási ár alapján növekszik:
a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év,
250 000 forint eladási ár felett három év-
-
ricsip
addikt
válasz japunk #14120 üzenetére
SN széria, akkor az 2020-as évjárat ha jól tudom (nekem SN10YG-m van, kb. pont 1 éve vettem Hardveraprón egy fórumtárstól). Hát nálad akkor nem bírta sokáig... Az enyém amúgy kicsit profibb (7.1.2) kiszerelés, de a szarul hangmérnökölt filmekkel ez se tud csodákat művelni. Pedig a center hangerőt felvettem max-ra (minden más alaphelyzetben van).
[ Szerkesztve ]
-
-
Csiga74
csendes tag
válasz japunk #10719 üzenetére
Szia ! Erre a problámára van megoldás ha a tvn a hang beállitásban Hdm Arc beállitásnál az Áthaladás beállitást választod. Ekkor a soundbar dolgoza fel a hangot. A soundbarhoz ezután letöltöd a telefonos aplikáciot és abban bekapcsolod a DRC funkciot. A dinamikát vezérli . Én igy használom és nálam bevált.
-
veterán
válasz japunk #10719 üzenetére
Szerintem írd be a keresőbe hogy “dialógus” és 1000+1 hozzászólást fogsz ezzel kapcsolatban találni,rengetegszer volt már téma.
De röviden:
Magyar szinkronoknál ez sokszor jellemző,ezen egy 3.1 (dedikált centeres) soundbar részben segíthet,de így sem lesz minden filmnél tökéletes.
Valamiért sok sb a center sávot (főleg a gyengébb minőségű magyar szinkronoknál,eredeti hangsávon ez ritkább) gyengén keveri rá a sztereóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest