- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsocca
csendes tag
válasz
junkhead #8467 üzenetére
Ha jó hangminőséget akarsz kábelen kötöd össze. BT tömörítve küldi ki a hangot, a wifi egy fokkal jobb de kábelen akkor is jobb
.
Ma már hdmi-n kötik össze a soundbart a tévével, mert az a legnagyobb sávszélességű. Neked elég az optika is, mert ezek a samsung soundbarok DTS/dolby digital-t támogatnak maximum. Ezeket optikán is meg tudja kapni a soundbar, ha a tévé képes kiküldeni.
Ha magasabb felbontású hangot (pl DTS-HD/TrueHD) kéne átküldeni akkor már mindenképp hdmi kell, mert az optika kevés hozzá.
"Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével, anélkül, hogy a vezetékekkel kellene bajlódnod. A tartalmak azonnal tisztább, mélyre hatóbb hangon szólalnak meg" Ez inkább PR bullshit szöveg, de valakinek biztosan elég ez a hangzás is, ha nem akar bajlódni a vezetékkel. -
válasz
junkhead #8467 üzenetére
Összehasonlítani nem tudom a kettőt,én csak a YAS-207-ről tudok nyilatkozni,mivel ezen szól most is a Netflixes Wu Wei.
Filmezéshez elég bitang,szépen szól,tiszta szép hang,komoly mélyek.
Nekem az egyetlen apró bajom vele,hogy a szoba akusztikája miatt nehezen találtam meg a mélyláda ideális helyét (ez nem a soundbar hibája,a szoba akusztikája elég ergya).
Zenénél is korrekt,persze hatalmas sztereó színpadteret és hihetetlen részletességet nem kell várni tőle,ahogy egyik soundbartól sem.
Én most egész elégedett vagyok vele a mélyláda aránylag normális helyének megtalálása óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest