Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sxxorp

őstag

válasz Gino20 #12199 üzenetére

Srácok mi a fene történt pár hét alatt? BF-kor még nem volt aktív a téma, de olvastam, hogy volt 60k is a Q60T az EMAG-on. Kicsit foghúzva vettem meg 74-ért a PCLand-től utólag. Most látom a javaslatok között, mondom minek linkelsz ilyen drágát, de Árukeresőn is 89k-tól?!
    :Y [link]

j.bravo
    : nem vagy egyedül akinek egy régebbi, akár 2.0 szolgáltatott tisztességes hangot. Közvetlen versenyben vannak stílusok, ahol a régi hi-fim nyer. De azt nem vettem figyelembe, hogy a kapcsolódási lehetőségek miatt az esetenként picivel gyengébb soundbar-on sokkal többször fogok zenét hallgatni mobilról, laptopról, akármiről. Ez egy elég komoly faktor lett, amiért maradt. A TV-t persze kenterbe veri, és az ARC miatt már nemcsak a hifivel összekötött laptopról játszott filmek, hanem a rendes TV-adás és a konzol is remekül szól.

• j.bravo

addikt

válasz Gino20 #12199 üzenetére

köszi, kevésbé fáradtan/későn majd megnézem rendesebben is. :R
    Első blikkre annyi hogy tudom hogy a hifire/monitor cuccokra általában vigyázni szoktak, de azért csak jó lenne némi gari (asszony sanszosan ragaszkodik hozzá).
    A mikro tornyoknál, remek észrevétel, a bemeneteket nem néztem, csak belinkeltem pár elsőre szimpatikusat, valamiért feltételeztem hogy legalább egy AUX bemenet van. Ha az RCA, az is tök oké, nem kell hogy jack legyen. Van választék, egyet csak találnék amin van egy kábeles aux meg egy BT...

Ja, azt elfelejtettem, hogy a szolgáltatónk a remek T, azaz a STB nem kiváltható; a tévé távját napi szinten jelenleg gyakorlatilag csak a ki-be kapcsoláshoz használjuk (az okos funkciók meg appok kihasználása még várat magára, pár alkalom jutyúbozás volt csak eddig), azaz ha - napi szinten - a STB táv mellé a második táv nem a tévéé, hanem a hangrendszeré, az nem jelent gondot.

Új hozzászólás Aktív témák