Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
Gino20 #12199 üzenetére
Srácok mi a fene történt pár hét alatt? BF-kor még nem volt aktív a téma, de olvastam, hogy volt 60k is a Q60T az EMAG-on. Kicsit foghúzva vettem meg 74-ért a PCLand-től utólag. Most látom a javaslatok között, mondom minek linkelsz ilyen drágát, de Árukeresőn is 89k-tól?!
[link]
j.bravo: nem vagy egyedül akinek egy régebbi, akár 2.0 szolgáltatott tisztességes hangot. Közvetlen versenyben vannak stílusok, ahol a régi hi-fim nyer. De azt nem vettem figyelembe, hogy a kapcsolódási lehetőségek miatt az esetenként picivel gyengébb soundbar-on sokkal többször fogok zenét hallgatni mobilról, laptopról, akármiről. Ez egy elég komoly faktor lett, amiért maradt. A TV-t persze kenterbe veri, és az ARC miatt már nemcsak a hifivel összekötött laptopról játszott filmek, hanem a rendes TV-adás és a konzol is remekül szól. -
j.bravo
addikt
válasz
Gino20 #12199 üzenetére
köszi, kevésbé fáradtan/későn majd megnézem rendesebben is.
Első blikkre annyi hogy tudom hogy a hifire/monitor cuccokra általában vigyázni szoktak, de azért csak jó lenne némi gari (asszony sanszosan ragaszkodik hozzá).
A mikro tornyoknál, remek észrevétel, a bemeneteket nem néztem, csak belinkeltem pár elsőre szimpatikusat, valamiért feltételeztem hogy legalább egy AUX bemenet van. Ha az RCA, az is tök oké, nem kell hogy jack legyen. Van választék, egyet csak találnék amin van egy kábeles aux meg egy BT...Ja, azt elfelejtettem, hogy a szolgáltatónk a remek T, azaz a STB nem kiváltható; a tévé távját napi szinten jelenleg gyakorlatilag csak a ki-be kapcsoláshoz használjuk (az okos funkciók meg appok kihasználása még várat magára, pár alkalom jutyúbozás volt csak eddig), azaz ha - napi szinten - a STB táv mellé a második táv nem a tévéé, hanem a hangrendszeré, az nem jelent gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Mi a neve ennek a játéknak?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest