Új hozzászólás Aktív témák

• Gaben92

őstag

Sziasztok,

Hirtelen felindulasbol megvettem az SA-Z9R-t a HT-ZF9-hez, viszont rohadtul nem gondoltam at, hogy hova fogom rakni. :DDD Összedobtam paint-ben egy csodalatos rajzot, aranyok kb stimmelnek, a pontos meret most annyira nem szamit.

A lenyeg, hogy
    - Falnal van TV, alatta ugye a soundbar
    - TV-vel szemben 2-2,5m tavolsagra a kanape a nappali kellös közepen
    - Kanape hata mögött megint 2-2,5m hely van falig
    - Kanape es a fal között asztal, szekek, plusz a sarokban egy 2m magas macskabutor
    - Belmagassag olyan 3,6m

Akarhogy nezem az egyetlen lehetösegem az, hogy megy fel a falra, viszont kb plafonig kell tolni, hogy a macska ne intezze el.

- Nem lesz tul magasan? Ki lehet azt valahogy kompenzalni?
    - A sarok a macskabutor mögött tegla, viszont a többi csak gipszkarton. Erösen gondolkodom, hogy a tartokonzolt valami rohadt erös ragasztoval kellene felrakni furas helyett. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
    - Akinek esetleg szinten van SA-ZR9-e. Milyen hosszu a kabele? Semelyik specifikacio nem emliti, aztan egy vezeteket meg csak-csak elhuzok szepen kabelcsatornaban (berelt lakas, nem veshetem szet a falat), viszont egy dugalj eleg ormotlan lenne. Annyit tudok, hogy a kabel sajnos fix, viszont ha kell szetkapom az egeszet es bekötök egy hosszabbat, annyira nem foglalkoztat a garancia.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák