- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Aktív témák
-
mucius
tag
A minap vásároltam egy SB Live! 5.1 Digital (SB0220) nevű kártyát.
CD-n lévő driver gond nélkül felmegy, mindennel műxik faxán, kivéve a PowerDVD-t. Azon nincs hang, és szaggat, és akármit állítgatok rajta semmi nem javít a gondon.
Aztán ugye található egy remek hotfix (SBLIVE_HOTFIX_031226.exe) a kártyához a creative oldalán. A gond csak az vele, hogy nem észleli a hangkártyát, és ezért fel se települ. A letölthető driverrel (LiveDrvUni-Pack(ENG).exe) ugyanez a gond. Utánanéztem több fórumon, köztük a creative fórumában is és bizony rengeteg embernek ez a gondja, megoldást viszont nem találtak eddig. :(
Windows XP Sp2-s rendszer most lett újrarakva, szal sztem nem ezzel lehet a gond.
Kipróbálom ezt az kx-es drivert is amit írtatok feljebb, hátha azzal műxik, de attól még várom a javallatokat.
:F
Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest