- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok!
Nagy problémám van:
1 hete már körübelül hogy a Norton 2004 antivirus fogta magát és leállt az automatikus védelem. Ekkor megprobálkoztam egy újratelepitéssel. Ezek után teljesen használhatatlanná vált az eddig tökéletesen müködö rendszer (azt azért hozzá teszem hogy nem eredetivel probálkoztam, de a demo sem müködött!). Ezek után egyre lassabban töltött be a gép (most is várni kell 2-3 percet amig betölt!)! Hiába probálkoztam mindennel:
az Adware semmi különöset sem talált, Norton nem indult el, Spybot lefutott, írtott de maradt minden a régiben, Panda is kiirtott valamit de hiába. Ha rákantintok a sajátgép ikonjára nem tudja azt betöltenni (vagy csak 10-15 perc múlva). Most ott tartok hogy nem ismeri fel a hangkártyát. Van hang de pl. a játékok azt mondják hogy nincs és ha probálnám beállitani akkor sem ismeri fel. A System-ben pedig azt írja ki hogy tökéletesen müködik. Most éppan a Panda Titanium eredeti verziója van fenn de (mint már mondtam ez sem segit). Dög lassú minden. Mit csináljak?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arch Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest