-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
Nekem az a tapasztalatom, hogy a szarmazasi orszag nem igazan szamit egyebkent a soroknel. A sorfozde a meghatarozo. Vacak belga / cseh / nemet / angol / USA sorokkel Dunat lehet rekeszteni. Abszolut nem garancia a minosegre a szarmazasi orszag, barmennyire is probalja ezt hitetni sok szupermarketes marketing. Sot, utobbi idoben hatarozott taktika lett, hogy magyar uzletek olcso gagyi sort hoznak ezekbol a jo sorokkel asszocialt orszagokbol, es nagy faszasagkent aruljak oket csomagban / "akcioban".
-
looser
addikt
Őszintén szólva nem ismertem őt, csak tavaly tavasszal kezdtem nézni a csatornáját és megkedveltem. Valamiért azt hittem, hogy olyan hülyegyerek-influenszer idősebb kiadásban, de elég nyugis és figyelmes, amit kedvelek benne.
(#23346) Dorian: Vagy már túl sok jót ismersz :-)
-
perempe
veterán
engem az zavar, hogy itthon a Dreher Kozelje ~70 cent, míg a szlovákoknál 45 a cseh. ha itthon kapunk 45 centért sört, akkor az a Magyarország legrosszabb sörei között szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest