- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Egér probléma
- Zappiti 4k lejátszók
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CsuCsu] #15887 üzenetére
Kb igy.
A magyar kezmuves ipak joresze mondjuk a soproni ipat se kepes megfogni minosegben, ami meg igen, azt meg jellemzoen sokkal jobb sorok araban adjak.
Vannak jo sorok, barati kornek demozni itt skandinavoknal hoztam egy Grey Joy / Liquid Cocaine / Franky Four Fingers harmast, de ezek is mind ezer folott vannak. a Franky meg kb a legdragabb magyar kisuzemi a Boris mellett es a Boris ar/ertekben nem volt jo annak ellenere, hogy talan a legjobb magyar fozesu sor amit ittam. meg limitalt es sorszamozott, de attol sorkent meg nem lesz jobb.
buzasorbol kizarolag nemetet szabad venni, meg esetleg belgat. minden mas jellemzoen dragabb es gyengebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest