Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
proci985 #15621 üzenetére
Vaskakas Johnny B. Good:
első kóstolás után érdekes ízvilágot éreztem, de kb a sör harmadától egyre inkább a Fóti Sörapu Narancsos-mézes Gyömbérsörére emlékeztető, beazonosíthatatlan, rossz íz érezhető. Gondolnám, hogy lejárt, vagy rosszul tárolhatták, de október 17-ig jó a cimke szerint, és a beerselection boltjában vettem, akik elég hozzáértőknek tűnnek tárolás szempontjából. Végkövetkeztetés: senkinek nem ajánlom.Kóstoltam ezen kívül mást is mostanában:
Mad Scientist Vanguard:
ezt úgy két hete, ezért nem tudok róla pontos elemzést írni, mindenesetre ízlett, megérte az árát.Hatodik Íz & MadCat - Paranoid Spring Imperial Pilsner:
nem csak az üveg néz ki jól, de a tartalma is nagyon egyben van: teljesen letisztult, kellemes imperial pilsner, bármit is jelentsen ez.Raven Strawberry weisse:
német sörfesztiválon futottam bele, még a cseh-ről maradhatott ottNem sok savanyú sörhöz volt eddig szerencsém. Alapvetően csak érdekességként tekintek rájuk, ennek a kóstolását sem bántam meg, mert elég különleges ízvilága van, ahogy a savanyú és az eper keveredik. Itt van róla egy kép, némi magyar leírással:
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Peugeot, Citroën topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest