- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem volt Dreher Pale Ale a boltban úgyhogy a hidegkomlósból vetem, nekem az régen nem ízlett először otthagytam a hűtőt. De aztán szomjas lettem. Szerintem jó lett, ha minden igaz tavasszal volt új recept. Aztán lehet csak azért ízlik, mert ebben végre nincs kukorica, az előzőben meg volt. Se keserűsége, se semmi, hidegen lefolyik majdnem az egész doboz egyszerre. Talán még a Pale Ale-nél is jobban tetszik, mert abban több a citrakomló és érezni is. Ez meg ilyen tipikus vízpótló sör, semmi jellege, se nem keserű, semmi, de melegben jól esik. Csak vigyázni kell vele, mert hát mégse alkoholmentes, pár doboz után biztos ütne.
Ha dobunk bele citrát megvan a Pale ale, pedig az más erjesztés, más élesztő, de ízben én nem igazán veszek észre különbséget a citrán kívül, vagy az én bimbóim nem szakértők vagy a nagyüzemi sörnél ez normális. De rossznak nem rossz, szerintem ez egy jó irány, hogy elkezdtünk felfele lépkedni minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Motorola TLKR T61 walkie talkie
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest