Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
A keresés kulcsa a megfelelő kulcsszavak megetetése a google-al. Ez az én hibám, rosszul viselem, de hidd el elég sokan lusták egy egyszerű keresést megejteni, mert kényelmesebb mások idejét fogyasztani, ami nekem már több, mint unalmas.
Ha úgy kezded, hogy xda-t nézted, button remapert nézed és nem jutottál semmire máris más a leányzó fekvése. A gcam-ra a reddit csoportban írta valaki, hogy nem lő jobb képeket, sőt. Mondjuk aki gcam-ezni akar miért nem vesz pixelt? Költői kérdés volt. Az 1VI-nak nem tudom milyen a kijelzője, nekem nem volt, valszeg. nem is lesz, mert számomra visszalépés.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest