- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Voltak Motoim (utána Pixelek) az újabbakról nem tudok nyilatkozni.
Nincsenek Moto-nál megszokott mozdulatok (igazából csak az elemlámpát használtam), de annyira jó minden szempontból ez a Sony, hogy egyáltalán nem hiányzik. Sőt, nekem kifejezetten idegesítő volt, hogy ha kicsit is megmozdul az asztal a Moto alatt, máris kiviláglik.
Vételi hangminőség sokkal jobb, kijelző is, saját hangszórók is, füles hangminősége is. A kezelhetősége nagyon jó, sokkal jobb kézbe fogni. Ugyanúgy nincsen bloatware, mondhatni Stock Android élmény. -
salapp
addikt
Az ujjlenyomat-olvasóval nincs bajom. Úgy állítottam be, hogy véletlenül ne oldjon fel. Mindenképpen először meg kell nyomnom a gombot, és utána olvassa be. Ennyi. Így hibátlan a dolog.
Már hónapok óta megvan a telefon. Az életben telefonon (de a húszas éveim óta máson sem) nem játszottam, ezért ilyesmiről nem tudok nyilatkozni.
Ami nekem fontos, eddig mindet teljesítette ez a Sony: ne kínai, ne koreai, ne Iphone telefon legyen. Near stock android legyen, beleégetett bloatware-ek nélkül. Könnyű, kézreálló, ne tepsi telefon legyen. Szép legyen a kijelzője és OLED, vízálló, porálló legyen és Victus minimum. Kiváló legyen a vétele, kiváló legyen a hívási hangminőség, természetesen VoWifivel, 5G-vel. Jó és stabil legyen a wifije (Moto, Pixel nem igazán tudta ezt). Legyen rajta jack, mert utálom az agybadugós bt headseteket (tíz évente kb. újravásárolt fülkagylóba illeszkedős MH-410c headsetet használok) és ha úgy van a Sony hi-res walkman-omat azért átmenetileg tudja helyettesíteni. Sokáig bírja az akksia (brutál sokáig bírja tényleg). Ne legyen semmiképpen üveg hátlapja, elkoszolódó bőrhatású dzsuva (Moto csúcsabb mobiljai pl.) hátlapja. Normális, nem agyonfilterezett fotókat azért tudjak vele készíteni, főleg a munkám kapcsán (ha épp nincs nálam az RX-100VA-m). Szépen, tisztán szóljanak a saját hangszórói.
Ha ezek jelentős része Neked fontos, akkor én bátran ajánlom. -
salapp
addikt
válasz
playmaker90 #315 üzenetére
Ugyanígy vettem, német amazonról. Ugyanezekre használom, illetve céges telefonként. Tökéletesen egyetértek. És a vétel, hívási és fülhallgató hangminőség is kiváló. Ezt manapság szerintem érdemes megemlíteni gyakrabban...
-
salapp
addikt
válasz
Crafter32 #317 üzenetére
Sajnos nem. A Lenovo, bár csak éppen három éves gép, nem látja, kizárólag PTP üzemmódban látja. Az ősrégi Asus mindenogyan. Hát, ez van. Biztosan frissítenem kéne a BIOS-t vagy valami, három éve nem volt újrahúzva a winfos sem. Bármi oka lehet, de azért fel kell készülni rá, hogy nem mindegyik gép látja majd.
Viszont fillérekért (1.700,-) vettem hozzá pull-up tokot a Bestbyte-ban, ami tökéletes. Megtartottam a Spigen rugged armor tokot is végül, de azt inkább, ha túrázáskor gyakran kapkodom majd elő, hogy megnézzem a turista térképen az útvonalat.
Egyébként meg nagyon jó, hogy körbefutó tok és fólia nélkül előhúzom az említett tokból, mert nekem kellemes a fogása magában is. -
salapp
addikt
Bocsánat, de hátha maradhat itt. Rendeltem egy Spigen rugged armor fekete tokot a telefonhoz, de végül nincs rá szükségem. Vissza tudom küldeni, de hátha valaki örülne neki. XI. kerületben van, ár alatt odaadom. Akit érdekel, írjon nyugodtan.
-
salapp
addikt
Update: Baromira tetszik a telefon. Sony-érzés kapott el és maradt is.
-
-
salapp
addikt
Tegnap megérkezett a telefon. Pont erre számítottam. Számomra szerintem tökéletes lesz. Az AOD hiánya lesz a legfurább, de a hívás hangminőség, a vezetékes fülessel, kihangosítóval is príma, a zenék szépen szólnak a fejhallgatóban, a fogása szuper, a kijelző nekem bejön, az osztott képernyőzés is jó.
Viszont ezzel a telefonnal is beleszaladtam abba, hogy a win10 nem ismeri fel illetve usb fájlátvitelt kiválasztva nem látható meghajtóként. Egyedül PTP módban látható, de akkor ugye nem elérhető az összes mappa.
A szokásos MTP illesztőprogramok keresése a számítógépen, Windows: INF, saját lemez, wpdmtp.inf sztorival csak odáig jutok, hogy "az inf fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen". Az eszközkezelőben egyéb eszközök alatt XQES54 névvel látszik.
A telefonon az usb hibakereső köszöni szépen, nem csinál semmit (bár nem tudom, mit kéne neki).
Másnak nincs ilyen gondja illetve hogyan oldotta meg? Köszi! -
salapp
addikt
Hát, baromira nem ment vissza az árfolyam, de az amazon most adott rá 25% kedvezményt, így Spigen rugged armor tokkal, szállítással 2+1 év amazon jótállással 108ezer. Bepróbálom. Majd írok tapasztalatokat, ha már használom egy kis ideje. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
salapp
addikt
Bár tartok attól, amit több helyen írnak, hogy szivárványos a kijelző, ha nem pont szemből nézed (ami azért ultragáz lenne egy OLED-nél), de most már tényleg lehet, hogy elcsábulok én is. Német amazon, cégként véve, fehérben, amazon 24+12 garanciával, fekete Spigen rugged tokkal, ingyenes szállítással 111ezer a mostani elqrt árfolyammal számolva is. Gondolom, ha napi szinten figyelem, akkor lesz majd, amikor éppen a fekete lesz ilyen áron. És még nincs amazon BF sem.
Xperia 5 lenne az álmom, de annyit én telefonért sosem adnék. -
salapp
addikt
válasz
Thocy a ZAGY #36 üzenetére
A vételi minőség, hívás hangminőség, saját hangszórók, walkman funkciók milyenek? Amazon.de , cégként, ingyenes szállítással 127e lenne, annyit megerhet? A fotókat, írták, hogy Google fotokban tárolja. Ezzel volt gondod? Bluetooth stabil? nfc rendben működik? Bármilyen gondod volt vele?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Többet vesz, mint ad a Sony a középkategóriában, amin az sem feltétlen segít, hogy lejjebb csúszott az ár.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest