Új hozzászólás Aktív témák
-
Linamelinda
csendes tag
válasz
lacibacsi #3966 üzenetére
Szia! Chroma keyer-el csinálom, Megnéztem már az összes videót a youtoubon, éppen ezért nem értem mi lehet a gond. Elvileg mindent jól csinálok. Nem néz ki ez bonyolultnak, a progi könnyen kezelhető, könnyen értelmezhető, mégis van valami hiba. Legfelül van a video, alatta a hangsáv, alatta a kép amit mögé szeretnék tenni. Namost...chroma key-errel kijelölöm a színt ( ez esetben a fehéret de próbáltam bordó fal előtti videóról a bordó színt eltüntettni), és elvileg a színnek feketére kéne változnia kivágva a nem olyan színeket. ( ez esetben ugye a fiamat)
, de ez nem történik meg. Amikor lejátszom a videót, az eredeti videón rajta van a háttérkép is. Szóval mindkettő látszik, de mindkettő halványabban.
Normál esetben türelmes vagyok, de ez már három napja bosszant és keddre elkéne készítenem egy videót. Az idő szorít.
Meg azt hittem, több fiatalnak ilyesmi a hobbija, elvileg ők már a számítógép világában nőttek fel, a videoszerkesztés pedig biztosan izgalmas dolog annak aki vágja a témát. Ha értenék hozzá és időm is több lenne, biztosan többet foglalkoznék ezzel.
Kreatív dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DOOM - The Dark Ages
- Raspberry Pi
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Hobby rádiós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest