- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
d900t
senior tag
Ha szerencséd van, akkor CPU kontakt hiba. Ha nem, akkor laphiba és kakukk.Magyarországon egyetlen SONY VAIO márkaszerviz sem létezik. Minden erre vállalkozó vmelyik kinti szervizzel áll kapcsolatban. Ha amerikai modell, akkor gáz, mert ezekhez nincs Európában alkatrész utánpótlás - az amerikai modellek default csak az USA-ban garisok- ; nem is tudom, hogyan lehet érvényesíteni az Európára is érvényes kibővített garit.
-
erozsolt
tag
Köszi a segítséget! Magyarországon vettem, de használtan és USA-ból lett behozva, már nincs rajta gari, A Szondi-s szervízt megnézem, köszi szépen! Esetleg nincs valamilyen, nem csak Sony-s notebook szervíz, vagy inkább megéri bízni a márkára szakosodottban?
-
shift+ő
senior tag
A Szondi utcában van egy Sony notebook szervíz
Smart&Mobile 1067 Szondi u. 29.
06-30-4657808
Próbáld meg ott. -
erozsolt
tag
Sziasztok,
van egy Sony VAIO notebookom, 17''-es UXGA kijelzővel, elég komoly darab, és egyik napról a másikra megadta magát! Képzeljétek, nem kapcsol be! Egész konkrétan, bevillan a zöld ledje, meg mellette a sárga is, de nem csinál semmit. 2x volt már, hogy a BIOS-ba bejutottam, aztán ott lefagyott. 1x bebootolt az XP, de 1 perc után lefagyott. Ezen kívül, 10-ből 10-szer se kép se hang. Akkut levettem, kihúztam, bedugtam, ugyanaz! Kérlek segítsetek, mit próbáljak megnézni rajta, esetleg hova vigyem, mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest