- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Köszi-köszi, holnap megnézem.
-
werszomjas
addikt
válasz
SeniorTilla #9664 üzenetére
Az ugyanolyan tiszta telepitest csinál mintha format után tenném fel egy pendriverol a szűz wint?
-
werszomjas
addikt
Sziasztok!
Van egy Sony - SVT1311M1E gépem.
Elvileg ebben van egy HDD meg talán egy SSD is, ami kártya alapú.
Szeretném rajta újra telepíteni a win7-et pendrive-ról, de amikor a merevlemezt kéne kiválasztani, egyet sem talál.
Mi lenne a megoldás?
-
werszomjas
addikt
Az lesz az lesz, csak gondoltam először rákérdezek, van-e valakinek tapasztalata, esetleg valaki, aki ilyen körökben dolgozik, tud-e segíteni
Meg hogy melyik a jobb, ha oda viszem vissza, ahol vettem (MediaMarkt) vagy közvetlen a Sony-t kell felkeresni.
Illetve lehet-e a szervizek között válogatni? Pl a Dell-nél több garanciás javítással foglalkozó szervizcég is van, egyesek ajánlottak, mások inkább kerülendők.
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Sony Vaio supportal, garancia ügyintézéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?? Mennyire rugalmasak?
Van nekem egy Sony VAIO T Ultrabook-om, aminek a bekapcsoló gombja felett lett egy repedés, rendeltetés szerűen volt használva, nem volt elejtve, rálépve, de valahogy elrepedt. (Kicsit többet vártam azért egy alu házas ultrabooktól)
Illetve a képernyőn van egy kis fizikai hiba, egy kis lyuk, kb mint a kavicsfelverődés az autókon, és vele szemben az egérpad felett is egy kis hiba, lehetséges, hogy valami közé záródott, és megnyomta mindkét oldalt.
Szerintetek ezekkel a hibákkal érdemes elindítani egy garanciás ügyintézést? A gép néhány hónapos csupán.
-
werszomjas
addikt
válasz
spiercell #7532 üzenetére
&(#7533) h1ght3chzor
A gép kb 1 hetes, gyári win7 home 64bit van rajta, ahogy a boltból megvettem.
Vírus nem hiszem, hogy kerülhetett volna rá ennyi idő alatt, asztali gépemen és másik laptopomon több éves win7-ek futnak, nincs ilyen gondom.
250ezerért azért elég ciki ez a hangakadás...
-
werszomjas
addikt
Üdv!
Van nekem egy Sony Vaio T ultrabook-om, és lenne vele 2 apróbb észrevételem:
- A zenét hallgatva vagy filmet nézve néha beakad a hang és ilyen robotos hangon búg 1-2 másodpercig. az mitől lehet, mi a gond? i3, 4gb ram, nem hiszem, hogy kevés lenne neki.
- Illetve eléggé hangos a hűtés, a ventilátora folyamatosan pörög, még ha nincs leterhelve akkor is.
-
werszomjas
addikt
válasz
littlemamba #7504 üzenetére
Szia köszi.
Ezt jó is hogy írod, mert az egyik fontos szempont (csak elfelejtettem írni) a jó hangszóró.
Elég sok zene / film megy majd a gépen és nem mindig megoldható a hangfal csatlakozás, szóval fontos még a fenti típusok között a jó, hangos, tiszta hangszóró
és tényleg jól bírja az akksi## ez hány órát jelent normális használattal? tehát pl folyamatos net, vagy folyamatos film mellett?
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Gép vásárlás előtt vagyok.
13-14" körüli gépet keresek és szóba jöttek a Sony VAIO E, T, S, C sorozat gépei is:
SVE14A1S1E
SVT1311M1E
SVS1311E3E
VPCCA4S1E
VPCSB1V9E
VPCSB4L1EEzek között mi a lényeges különbség, a külsőt leszámítva?
Ahogy nézegettem az összeállításokat, eléggé hasonló a felszereltség.
Van amelyik sorozat, típus ezek közül inkább nem ajánlott??
Így külsőre a T sorozat ultrabook-ja jön be a legjobban, egyetlen hátránya, hogy neki pont nincs világítós billentyűzete, az pedig nem ártana ha lenne.
Szívesen meghallgatok minden véleményt, kicsit nehéz a választás, túl sok a választék
-
werszomjas
addikt
válasz
CyberPunk666 #3460 üzenetére
fentvannak, a nyelvi fájlokat kivéve az összes update fent van
-
werszomjas
addikt
válasz
Beetlejuice #3454 üzenetére
köszi, feltettem, de a fényerő még mindig nem megy
esetleg valaki valami más megoldás, a fényerő állítására?
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Van nálam egy Sony Vaio VGN-Z41XD
Kérdésem lenne, hogy mit kell ahhoz feltelepíteni, hogy a képernyőn mutassa ha pl a fényerőt és a hangot állítom a billentyűzettel, valamint az FN+fényerő sem működik.
Néztem a honlapot elég sok minden van hozzá, nem akarok minden vackot feltenni, csak ez kéne.
Valamint az ujjlenyomat olvasóhoz is van ilyen varázsló szerűség, annak is érdekelne a neve
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest