Új hozzászólás Aktív témák
-
Filpo84
csendes tag
-
Filpo84
csendes tag
sziasztok!
szükségem lenne egy kis segítségre, Sony FW21-e gépem van XP-t telepítek rá (VirtualBox)...eddig minden oké.....a videokártyát a világért nem telepíti fel...szedtem le hozzás xp-s drivert( ati hd3470), de semmi..a telepítés elején kilép
ötletek???? milyen drivert kell feltelepíteni, hogy a letötltött ati hd 3470 xp-s driver mukodjon??köszi
-
Filpo84
csendes tag
sziasztok!
használ valaki, ilyen gépet: Sony Vaio VPCEB1E1E i3
vélemények róla? érdemes a sony-nak ezt a típusát megvenni?
ár/felszereltség alapján jó gépnek tűnik...köszi
-
Filpo84
csendes tag
na megoldottam.......
http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/info/info.aspx?l=hu_HU&url=Vaio/Original/Pointing_Driver_Alps_7.100B_7.100.501.5.zip&m=VGN-FW31ZJ&ip=Preinstalled_Drivers.htmigaz nem fw21e...de sony
-
Filpo84
csendes tag
szevasztok!
feltettem a laposra (FW21E) a win7et, de most vettem észre a Touch Pad scroll gombjai nem műkszenek....valaki tud segíteni.....milyen progit kell leszednem, hogy jó legyen a dolog
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
köszi -
Filpo84
csendes tag
sziasztok!
Fw21e gépem van.....win7 szeretnék feltenni rá....akinek hasonló laposa van és már feltette a win7et...írjom rám privit, lenne 1-2 kérdésem
-
Filpo84
csendes tag
Sziasztok!
Rég jártam itt és olyan kérdésem lenne, hogy valaki telepített már a gépére Windows 7-et?
Nekem FW21E-m van,ha lecserélném a Vistat, és felteném a 7-et, menne rajta minden progi? Vagy úgy kell vadászgatni hozzá telepítő cuccokat( Windows 7), mint az xp-hez?
-
Filpo84
csendes tag
ohhh végre! Műkszik minden faszán
köszi szépen FazekasLaci
örök hála -
Filpo84
csendes tag
Szevasztok! Sony vaio Fw21-e notira vannak már xp-s driverek??? Unom, hogy a programjaim nagy részét nem tudom a vVsta miatt feltelepíteni.
thx!
-
Filpo84
csendes tag
Szevasztok! Valaki tudja esetleg, hogy a videókarit hol lehet felhúzni 256mb-ról (Sony Vaio Fw21-e)
Thx -
Filpo84
csendes tag
Kiírtam végre a helyreállító lemezeket (4dvd), az 1-es és 3-as dvd-t fullon teleírta de a 2. dvd-t csak kb 3/4ig. Írás közben nem írt ki semmi hibát. Fura, hogy a 2-t miért nem írta tele. Ez normális??
thx -
Filpo84
csendes tag
Help!! Miért van az, hogy a Media Player-el nézek egy szinkronos filmet és közben megy alatta az angol hang is! Nem lehet valahol kikapcsolni? rossz a codec-em? már kicsit idegesítő help!!
-
Filpo84
csendes tag
Skacok megjött a gép!!
-
Filpo84
csendes tag
Sziasztok! Holnap megjön életem első laptopja méghozzá egy Sony vaio fw21-e!
Hirtelen több kérdésem is lenne:
1. milyen cuccokat töröljek le róla amik lassítják a gépet?
2. helyreállító lemezt készítsek?
3. akkumulátor használata? első bekapcsoláskor tegyem már rá az aksit a gépre vagy csak ha betöltött a rendszer
4. valakinek valami hasznos észrevétele a géppel kapcsolatbanthx!
-
Filpo84
csendes tag
Sziasztok!
Tud abban valaki segíteni, hogy hol lenne érdemes megrendelni a gépet( Fw21-e) a neten! Milyen Webáruháztól rendeljem meg? Lehet egyáltalán már kapni vagy most pang a piac!
Olvastam nagyon elkapkodták őket! Na, ha valaki valami okosságot tud azt megköszönném! üdv -
Filpo84
csendes tag
HELP!
Kinéztem a neten két gépet: SONY VAIO VGN-FW21E vs Hp dv5-ös notikat
ki melyik gépet javasolja? mindenképp xp-t szeretnék rátenni a gépre,mert van 1-2 progi ami nem megy Vista alatt! hp dv 5ről lemondtam a sony javára, de sokan mondták, hogy a kijelzője nem valami szuper. hp dv 5-nél kevés nekem a 15.4"
mi legyen ????????? HELLLPpppp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest