- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
- 

tamasgal senior tag Fel 
- 

tamasgal senior tag válasz  #30814464

üzenetére #30814464

üzenetéreNem fogsz csalodni ha nem Mozartot akarsz rajta halgatni.Kifejezeten a mai stilusokra van hangolva.Hangeröben is ki tesz magáért. 
 Házimozi hangja nagyon lendületes preciz.
 Ami nem igazán megy neki az a jazz zene.Ahoz tulságosan rámenös a hangja.
 Szerintem nem fogysz a hangjában csalodni, föleg annak fényében hogy eddig studio 180 asokat használtál.
 Nekem van kocsim.
 Itt a számom:0670 3712094
 Szia
- 

#30814464 törölt tag az lenne még a kérdésem, hogy zenehalgatáshoz /dj-pultra is rá lessz kötve/ hogy szolhat?meg ugye a házimozi.. 
- 

#30814464 törölt tag sokat nem akarok szorakozni, holnap rádobok 70k-t, több kp nincs 
- 

tamasgal senior tag up 
- 

tamasgal senior tag Képeket itt találtok: [link] 
- 

tamasgal senior tag up 
- 

beencee őstag Köszi, közben én is utánanéztem ezeknek a Sony-knak. 
 A Missionok is tökéletes állapotban vannak (megfelelő becsben vannak, óvatosan kezelve, dobozuk megvan, stb. ). Hogy most mit érhetnek, nem tudom, de holnap megpróbálok erről valami infot szerezni, nálam hozzáértőbb barátaimtól. ). Hogy most mit érhetnek, nem tudom, de holnap megpróbálok erről valami infot szerezni, nálam hozzáértőbb barátaimtól.
- 

tamasgal senior tag Up 
- 

tamasgal senior tag A pontos tipus:Sony Pascal SaVE 705 Pontosan olyanok mint a képen+adok 2db padlóállványt,az nincs a képen  
 Már nem garisok(2002-es EISA dij) de minden alkotoelemük kifogástalan karcmentes.
 Érdekelhetnek a missionok.Milyen állapotban vannak, milyen értéket képviselnek?
 [Szerkesztve]
- 

tamasgal senior tag Sony Pascal házimozi hangfalszett eladó! 
 Teljesen rezonancia szegény magnéziumból készültek, extra nagylöketü hangszórókkal.
 Aktiv mélyládája fém előlapos automatikus bekapcsolással.
 Újkorában 250.000-ft volt + 40.000ft a két padlóállvány a frontokhoz.
 Nagyon nagyot szol és széppen is.
 Meghalgatható.
 Csere érdekkel 2db front hangfalra.
 Ára:100.000ft![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060304/save705_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) 
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Hogy most mit érhetnek, nem tudom, de holnap megpróbálok erről valami infot szerezni, nálam hozzáértőbb barátaimtól.
 ). Hogy most mit érhetnek, nem tudom, de holnap megpróbálok erről valami infot szerezni, nálam hozzáértőbb barátaimtól.