Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
forceberg #38923 üzenetére
Nekem van egy jó másfél éve. Hogy is mondják a külföldi jutyúberek? "Extremely versatile."
Az egyik A7III-amra kvázi rá van ragasztva. A Sony 24-105 helyett is ezt tartottam meg. Ennyi pénzért, amennyibe kerül, szerintem kötelező darab, ha olyan a felhasználási terület, ahol jól jön az ekkora átfogás. Az meg szinte hihetetlen, hogy milyen jól tartja a fényerejét.
Igaz, hogy bennem van már szűk 20 év kézből videózás (az apró kompaktoktól kezdve a broadcast kamerákon át a modern MILC-ekig), szóval mondhatni elég stabil a fogásom, tartásom, ráadásul G9-ről jövök (vagyis még az is megvan), de így is azt mondom, hogy elég jó a Sony A7III IBIS ezzel a Tamron 28-200-zal is. A fix képeket nagyon jól megfogja, svenkelés, finom mozgás mellett azért néha-néha beleránt, de abszolút élhető, még a Pana Dual IS után/mellett is.
Gyorsan válogattam pár handheld 200 mm környéki snittet egy múltkori kosármeccsről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest