Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz #96302336 #22720 üzenetére
"Videónál sosem a teljes pixelszám van kiolvasva"
"És ez az összes digitális fényképező esetén így van"
Tisztában vagyok a line skipping kiolvasással.
De azt is tudom, hogy van full sensor readout kamera is (pl RX10, A9..), ahol bizony az egész kép lesz átméretezve a videós felbontásra, így jelentősen növelve a részletességet, csökkentve a moire hatást."a 4k csak 8MPX. Most ezt gondold végig, mi volna ha 24 megapixelnél kéne csinálni."
A kérdésem nem az volt, miért nincs 24mpixeles videó a kis alfán, hanem, hogy fotó módban miért nincs e-shutter?"Teljesen más a videós és a fotós üzem, egész máshogy dolgozik a szenzorral a gép"
Na, ez érdekelne részletesebben, de ha itt "legyen ennyi elég" akkor nem kérdezősködök[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest