Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz konyi79 #12631 üzenetére
Teljesen mindegy mit kellett kirajzolni 30 éve, ha egyszer jobb (vagy található jobb), mint a mai belépő szintű objektívek. Nem a csoda milliós cuccokról beszélek, ha nem a köznépnek gyártott pl. Vivitar zoomokról.
.
De vegyük alapul a Sigma ART sorozatot, 30 év múlva arról is úgy fogunk beszélni, hogy már akkor is képesek voltak rá, bezeg most a 22 dekás fillérekért gyártott zoomom miért nem tudja
Szóval mindegy mit kellett kirajzolnia... én nem azt írtam, hogy filmen jobb volt, hanem arra akartam célozni, hogy azonos körülmények között jobb. Ebbe beletartozhat a felvételi média tulajdonsága is. -
PNP
őstag
válasz konyi79 #12631 üzenetére
Alaphelyzetben 200 az ára, de szerintem ez kb. a legkevésbé lényeges szempont. A súlya szimpatikus, de ugye f4-es APS-C obiról beszélünk. A zoomátfogás a legérvényesebb kifogás a picsogásommal szemben, mégis az a feltevésem, hogy ahhoz mérten is alul teljesít. Erről érdemes beszélgetni, ezért dobtam be a témát. Nekem ugyan nem volt, szóval csak netes forrásból tudok róla véleményt alkotni, de talán a Panasonic 14-140 sem esik ennyire szét. Saját cuccok közül átfogásban (4,375 vs 5,833) és tartományban a régebbi Canon 24-105, amivel össze tudom hasonlítani. Az nem produkál semmi ilyesmit, a Sonynál nem csak arról van szó, hogy életlenebb nyitva, mint 5.6-on, vagy 8-as rekeszen, hanem, hogy teljesen szétesik a kép. Ezt nem lehet korrigálni élesítéssel, vagy kontraszt növeléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Filmgyűjtés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest