Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert73
tag
válasz
CharlieDrop #70407 üzenetére
Nem tudom, ezért kérdeztem. 🙂
Most ott tartok, hogy van service menü -m, elő tudom hozni a bravia+ beállításokat, be tudom állítani, hogy bekapcsoláskor a yettel app induljon, de pl. a guide gombra nem tudom hozzá rendelni a yettel app menüjét, ott mindig a digit csatorna lista akar megjelenni. 😥 -
Robert73
tag
Hello, egy gyors kérdés:
Adatfolyamos csatornaként be lehet állítani a yetteltv-t? Egyáltalán hol van ennek valami beállítási lehetősége? Sehol sem találom.
Kd-55xf9005 -
Robert73
tag
Egy kis segítség kellene.
KD-55xf9005 készülékem vezeték nélkül nem tudom laptop második kijelzőnek használni. A képernyő tükrözés egyszerűen nem működik. Pc látja, de a kapcsolat nem áll fel. Találkoztatok ilyennel? Ha igen, mi a megoldás?
Robert -
Robert73
tag
válasz
hjtz4t3wrseg #51248 üzenetére
Nyugi. Én sem...
-
Robert73
tag
válasz
BornToBePuli #51244 üzenetére
Aha...
-
Robert73
tag
-
Robert73
tag
HBO GO 5.1 hibával találkozott már valaki?
-
Robert73
tag
válasz
ilyenezalaci #51176 üzenetére
Én azért nem kötöttem az MM-ben, mert ilyen biztosítás bármely lakás biztositashoz köthető kiegészítésként. Szerintem.
-
Robert73
tag
De, kódolt.
Ezzel tesztelik, hogy a készüléked alkalmas lesz e az átállás utáni vételre. Régi tv-m nem kódolta, kaptam is beltérit. De a sony - nak tudnia kellene az új kódolást, de kép ennek ellenére nincs .
Cf kártyát használok, rühellem a plusz távirányítókat ezért be sem üzemeltem a beltérit. -
Robert73
tag
válasz
headhunter #51167 üzenetére
Hát ezzel nem spkat segítettél. Ezzel tisztában vagypk. A kérdés : miért nem látom a képet?
-
Robert73
tag
Van ajánlott beállítás az 55xf0005-re?
-
Robert73
tag
válasz
ilyenezalaci #51151 üzenetére
Annak az MM-es garinak nézz utána, mert az nem más mint egy külsős biztosítónál kötött biztosítás. Nem tudom pontosan mit takar, és mi a feltétele, de én nem kötöttem. Inkább hivatalos Sony garanciát próbálok venni, ezt elméletileg egy éven belül megtethetem. Most nyomozom.
-
Robert73
tag
Sziasztok,
Kb egy hete vagyok tulaja egy 55xf9005.ös készüléknek. Teljesen meg vagyok vele elégedve, csupán egy dolog van amit nem értek. (Az HBO GO hülyeségein kívül)
A TV elméletileg DVB-T2 tuneros és tudja a HEVC kódolást.
A mindig TV-s teszt adáson mégsem látom a képet, csak a sípoló hangot hallom.
Ez mitől lehet? Vagy beállításkor más országot kellene választanom? (Régi panám pl. Mo.-n nem aktiválta a DVB-C Tunert)Esetleg valaki megnézné nekem?
Előre is köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- Meze 105 AER kb 1 órát használt. Basys -nél vásárolt.
- SAMSUNG (QE65Q70D) 165CM 4K Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Google Chromecast 4 Google TV Sky Blue - ADAPTER NÉLKÜL --- garival és számlával
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest