- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
válasz Robert73 #51157 üzenetére
"...A TV elméletileg DVB-T2 tuneros és tudja a HEVC kódolást..."
[link] ,
"...TESZTELJE TÉVÉKÉSZÜLÉKÉT!
Amennyiben CA-modult használ szolgáltatásunkhoz, kapcsoljon a 24-es csatornára. Ha a csatornán a képen látható adást látja és hallja a sípoló hangot, akkor az Ön tévékészüléke alkalmas az új kódolással (DVB-T2 + HEVC) sugárzott MinDig TV Extra csatornák vételére. Önnek nincs teendője.
Ha CA modult használ és a 24-es csatornán nem látja a képen látható adást és nem hallja a sípoló hangot, akkor Önnek dekóderre van szüksége.
Hívja ügyfélszolgálatunkat a 1211-es telefonszámon.
Amennyiben nem találja a csatornalistában a 24-es csatornát, hangolja újra készülékét...." [link][ Szerkesztve ]
-
AL
addikt
válasz Robert73 #51157 üzenetére
Szia! Biztos tudja fogni. Valami más a probléma. Az Én Panámnál sincs kép, csak sípoló hang. Tavaly még volt minden tesztcsatornán kép, de amióta beindult a rendes adás nincs. Azt írja ki, hogy nincs jel. Lehet, hogy kézihangolás kellene, de mivel kábeltévém van nem próbáltam. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz Robert73 #51182 üzenetére
Igen ha arra állítom akkor csak sercegés van mint amikor nem tudja értelmezni a kapot jelet az erősítő. Nem tudom mitől lehet. A hang beállításnál tömörített jel változtatás nélküli továbbítást válaszatottam. vagyis valami ilyesmire emlékszem.
Apple tv app-al simán megy. Bár ott nincs választási lehetőség mint a tv app-on. Hanem mondjuk csak egy angol hangot lehet választani ami persze 5.1.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest