-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
sziasztok,
van egy "jo regi" najo jopar eves Sony Bravia KDL-42W705B-mszeretnek ra appokat felrakni ( HBO Go, etc ) az letezik h nincs ra lehetoseg- nem igazan talalatam csak netflix van rajta alapbol?
ha jol latom ez meg nem android volt, sry nem vagyok kepben, ezt a screent PC-hez hasznaltam csak gamingre, sosem neztem a "smart tv" funkcioit.
elore is koszi minden segitseget
-
VincentVG
senior tag
válasz
sakal83 #39749 üzenetére
koszi. azt egyebkent h erted egeszen pontosan h az olednek is vetelytarsa?
(sry, kb 4-5 eve egyaltalan nem kovetem a tv piacot, akkor rengeteg kort futottam, sony lett a befuto es ugy dontottem most is csak itt keresgelek... foleg h ps4pro melle lesz leginkabb, oruljenek csak egymasnak
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest