- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Fujifilm X
- Apple notebookok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szikravadász
csendes tag
Sziasztok!
55XF7005.
2 hónapos, és az első pillanattól kezdve a Netflix és a YT random lefagy vagy újraindítja a tv-t, de csak lejátszás közben. Nem tudom semmihez kötni, 1 s és kb. fél óra közötti intervallumokat lehet nézni. Nem függ attól, hogy 4k vagy sem, Wi-Fi vagy kábel, fix IP vagy DHCP, routeren keresztül vagy közvetlen a netre kötve.
UPC 150 Mb, gigás háló, n-es Wi-Fi. A Netflix tesztje szerint 9x Mb a sebesség. Reset (kikapcs gomb nyomva tartva) után sem jó. Feltettem a legújabb frissítést, de az sem segített. Olyan, mint ha a hálókártya vágná hanyatt magát.
Minden más eszközön (PC, okosteló) bármeddig megy hibátlanul.
Tudtok erre valami gyógyírt, mert ez így igen bosszantó, gyakorlatilag semmit nem lehet egyvégtében megnézni.Előre is köszönöm.
-
Szikravadász
csendes tag
Sziasztok!
Egy rövid, de tanulságos sztori.
Több heti kutakodás után a MM augusztus végi webshopos akciója döntött: vettem egy 55XE7005-ös tv-t. Mivel a megjelölt kiszállítás idején külföldön voltunk, egy héttel elhalasztattuk a szállítást. Aztán kihoztak egy használt tv-t... :-( Persze visszaküldtük, de már nem tudták ugyanolyanra cserélni. A felajánlott Samu helyett inkább egy 55XF7005-öst választottam. Féltem a az IPS panel miatt, de az akkor szintén nagyon akciós árból kaptam még 10% engedményt. (Köszönet egy nagyon kedves hölgynek az üfsz-on.) :-) Mondanám, hogy le a kalappal a MM előtt, de ez csak így elmesélve egyszerű, jó pár telefonba és majd' két hét idegeskedésbe került. És az is 'milyenmár', használt készüléket küldeni az új áráért...A tv-ről:
A displayprop.. szerint Androidos, de nem az. A kép az IPS panel ellenére nem rossz, nincs számottevő felhősödés, sokkal jobb, mint a 10 éves HDReady LG volt. "Neekem teccik!" :-) Amin meglepődtem, hogy az extrém ócska, alacsony felbontású filmek kivételével egész jó, élvezhető minőségű a felskálázás, még tévézni is lehet rajta. :-)
Idáig az egyetlen problémám a HDD beállítása volt a PVR-hez, mert két partíciót akartam, egyik a PVR-nek, másik pedig hozott anyaghoz. Nos ez nem annyira egyszerű, mint a 7 éves Samun. Elmolyoltam vele egy délutánt, mire meglett.
Aki UPC Médiacarddal akarja használni, annak szólok, hogy csak az új kártyával működik. Korábban valaki itt ezt tippelte, stimmel.
Másfél hónap használat után, meg vagyok vele elégedve.
Bocs, ha hosszú lett... -
Szikravadász
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni 55XF7005 behangoláshoz. Van-e valami trükk: UPC kábel, Mediacard. Kivettem egy másik tv-ből és beraktam a Sonyba. Amikor beteszem a modult, megjelenik az autentikáció, és az ott is marad ítéletnapig. Ha kilépek innen, a menüben kiválasztható lesz a modul, de belépve semelyik almenüre sem csinál semmit. A hangolás működik, a kártya nélkül fogható adók jönnek.
Létezik, hogy nem tud kommunikálni a modullal? Az rendesen működik egy 7 éves Samu tv-ben (mondjuk a Médiacard is van vagy 5 éves).
Csináltam már több resetet, de semmi javulás.Előre is köszönöm.
Ja, és a displayspecifications szerint Androidos, a Sony szerint meg Linuxos. Utóbbi lesz igaz, mert semmi olyasmit nem találtam a menüjében, amit itt írtatok az Androidos alkalmazásokról.
[ Szerkesztve ]
-
Szikravadász
csendes tag
Sziasztok!
Kedves 55XF7005 tulajok! Valaki megmérné nekem a tv lábainak távolságát (a 4 feltámasztási pontét)? Gyanítom, hogy szélesebb, mint a meglévő állványom, és jó lenne, ha rögtön a helyére tudnám tenni mikor megérkezik. :-)
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest