Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Apple asztali gépek
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz
xXxian #60361 üzenetére
Anyumnak a Samsung H6400 készülékemet "visszasírom" persze nem került el a háztól anyumnál van bent. Akkor az egy nagyon jó széria volt. A mostani Samsung 50"MU6100-as szériát valahogy nem tudom dicsérni. Egy ismerősnél LG készülék van és letisztult a TV adások képe (még a sima HD adások képe) ezt sajnos a Samsung TV-m esetében nem tudom kijelenteni vagyis van egy "keserű íz Előbb utóbb ( hónapok kérdése) megesz az új Sony Tv-m. Nem mellékesen van egy Sony HT-SF150 soundbarom ami a TV hangját váltotta le. Tudomásom szerint pont be is fog a lábához férni
-
vlevi
nagyúr
válasz
xXxian #60313 üzenetére
Melyik az a Spaceballs mkv, amivel gond van?
Akár privatban is elkuldheted, ha "olyan" helyről van.
Nekem 55xh9096 van, nálam nincsenek video lejátszási gondok. Én csak bekapcsoltam, és megy. Az, hogy a hangja jo-e, vagy sem, azt nem tudom, ilyen szempontból nincsenek nagy igényeim.
Ellentétben az előző, xe8505-el, mert annál a TV-nel nekem is olyan érzéseim voltak, mint amiket te most leírtal. Azt nem bírtam megszeretni, pedig egy 8 éves Samu TV-t váltott le. Az én "szerencsém" az volt, hogy az XE85-n előjött olyan hiba, ami miatt gariban kaptam csere utalványt, így lett helyette az XH90. -
tsiszi
csendes tag
válasz
xXxian #60313 üzenetére
2021 van, minden gyártó mindenen spórol, ha tetszik, ha nem. Ha jót akarsz, cél hardwaret használsz mindenre. Nas + amlogic lejátszó + valami hifi. Nekem pl. egy tizenéves hp microserver van, egy 10k-s lejátszóval, tök olcsó volt, és kényelmes, ráadásul másra is tudom használni, ha kell. Ok, nem gyors mai szemmel, de nem sokat kell matatni.
Szerintem nem szól amúgy rosszul ez a tv. Azt nem értem, mélyeket hogyan akartok, fizikai képtelenség ekkora helyen megoldani. Ez a divat, vékony tévé kell, hajszálnyi kávával, akkor nincs morgó hang. :) Nálam van mellette egy elég fasza 2.0, de sokszor nem kapcsolom át, mert elfogadható a tv is.
Az sokkal jobban zavar, hogy a füles kimenet zúg, néha úgy kell hallgatnom, mert a gyerekek alszanak. De az is megoldható egy DAC-kal, csak kényelmetlen.
A világító távirányító tényleg alap kéne, hogy legyen, a tíz éves Samuhoz is volt, az hiányzik.
-
viking19
tag
válasz
xXxian #60258 üzenetére
Szia,
Kicsit offtopic a téma, remélem maradhat.Plex szerver-kliens: minden free hozzá, hogy működjön. Anno megnéztem a fizetős nekem semmi pluszt nem adna.
Letöltöd a filmeket/sorozatokat - természetesen legális forrásból
- , felszippantja azt a plex szerver, és szórja a hálózatodon. Plex kliens, ami futhat tableten, laptopon, médialejátszón, vagy esetünkben a TV-n, csatlakozik ehhez, és le tudja játszani.
Ami kell ehhez:
Plex szerver gép: ez lehet PC, NAS, szerver, workstation stb. megfelelő tárhellyel. Ez praktikusan fut mindig, amikor van otthon valaki.
Plex kliens: lásd feljebb.
Hálózat: Gbit-es LAN, 5Ghz-es Wi-Fi jó lefedettséggel. Ez szokott a probléma lenni. Logikus lenne kábelen rákötni a TV-t de tudomásom szerint nem nagyon van Gbit-es csati a TV-ken.Ha nekiállsz jó szórakozást, lesz miatta pár álmatlan éjszakád amire összeáll, de a végére megéri!
Üdv,
Viktor -
viking19
tag
válasz
xXxian #60240 üzenetére
Szia xXxian,
- Biztos idegesítene a dolog, de én Plex server-kliens módszerrel nyomom. Nagyon elégedett vagyok. 45 Gbyteos 4k hdr filmet lebutítás nélkül visz röccenésmentesen (mondjuk kb 50 cm-re van a tv az 5 Ghz-es AP-tól).
- Én még soha nem hallottam olyan TV-t aminek jó hangja lett volna. A képcsöves érában sem, így nem is vártam ezt el. Mondjuk az tényleg vicces, hogy egy JBL charge 4 használva soundbar-nak mennyit javít a hangon.
- Gondolom azért van így, ha usb-s receivert dugsz bele, akkor fel lehessen éleszteni a TV-t pl egy billentyűzetről. Nekem egy Philipsem van amin van USB. Az is ilyen. Arról töltöm a futós órámat.
- Plex-szel eddig nem volt ilyen bajom.
- Hangvezérlés, na az pont nem érdekel, viszont a youtube app-ban keresésnél érdekelne, és addig jó is amíg belemondom "Nándi mese", tudja értelmezni mert a magyar szótárban keres. Ugyanakkor, ha bemondom "Nightwish" akkor is a magyarban keres és lesz mondjuk "májt visz".
-
törölt tag
válasz
xXxian #60160 üzenetére
Szerintem nincs az a tv, amelyik ilyen lapos,és megfelelő hangja lenne.
Még a legegyszrűbb Soundbar is jobb hangú nála.
Ha valaki asztalon használja a tv-t, akkor ajánlom a Magnat 400 Soundeck-et. Brutál hang, mély-magas, mindent rá lehet tenni (pl. settopbox,) elbírja. Nekem korábban sokáig megvolt,most a családban más használja. Persze ez még nem tudja a "Atmost" de az úgy is csak álszentség egy normális házimozi szetthez képest.
De ez csak az én tapasztalatom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest