Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Kis kiegészítést tennék a Sony KD-49XE8005 készülékhez.
Sajnos a kezdeti csodálat teljes mértékben összeomlott. Szép kép, szép színek minden fasza volt addig, amíg mellé nem raktam a régi AS640-emet. Első blikkre ott is darabokra veri, azonban a következő történt:
Egyszerre elindítottam ugyanazt a filmet. Jelenet: sötét részről megy ki a kamera egy tábortűz felé. Sony gyönyörű színhatás meg minden. Azonban egy bökkenő volt, ami csak akkor észrevehető, ha van mellette egy másik készülék. Ez az volt, hogy a sötét rész egy bokor volt levelekkel és ágakkal, amit a Sony elfelejtett megjeleníteni, inkább korom sötétre változtatta. Ezt követően elkezdetem nézni további filmeket, és sajnos az árnyékban található tárgyakat/történéseket egyszerűen eltünteti a készülék... Kiábrándító.
Esetleg valami beállítással ezt lehet korrigálni vagy ez ilyen?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest