Új hozzászólás Aktív témák

• K Norbi

addikt

válasz DuracL #26598 üzenetére

Az a pici néha soknak tünet. Ha lenne több HD csatorna a mindig tv-n tuti őket választom.
    Gyorsabban is nyitja a csatornákat igaz azok kódolatlanok voltak. Kódolt csatornákat Modullal biztos lassabb lenne. Én nem értem miért nem nyomatják 1000 rel a mindig tv-t és kitakarítani a UPC és társait a műholdas piacnak annyi lenne. 2008 ba azt mondták ingyen 80 csatorna. föhh nem lett belőle semmi.
    Dehogy sok 30 gyári érték, ha kicsit süt a nap így sem látok a tv ből semmit.
    Így szoktam meg a szemem, ha átkapcsolsz egy másik forrásra ami még szűz, láthatod alig nyúltam bele a Normal gyári beállításba, ahogy látom a képélesség 60 van ebbe az üzemóda. No ez egyedül 70, lehet visszább veszek 65re
    Én nem tudom mi lehet nálad a baj, egész héten filmezek iszonyat jó a képmozgás.
    Képminőség meg bámulatos.

Meg erősen szemfüggők ezek a beállítások, ki mit szeret, mihez volta szokva. Milyen tv ről mászott le.
    Én tekergettem annyit ezt a tv-t. Mégse tetszett egyik beállítás sem.
    Mint pl egy kolléga mondta hogy ilyen értékeket állítsak így a tuti, de nem az én szememhez volt kitalálva.
    Nagyon nem tetszett :(

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák