- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
90Quiet
tag
Tegnap megérkezett a korábban euronicsben kiállított 50w828-as tévém. Eddig amit megnéztem rajta, rendben volt, de van itt annyi funkció, hogy idő lesz mindent kipróbálni. Az 5 Ghz-es wifi hálózatot nálam nem dobálja el, Tplink wdr3600-as routerem van, és egy szobában van a router és a TV.
Vagyis mégsem volt minden rendben! Apróság, de találtam benne egy funkciót amit szívesen használnék, ez a Bekapcsolási időzítő. Be is állítottam, de a programhely kiválasztásakor csak az analóg csatornákat lehet pontosan kiválasztani, az összes digitális csatornát beveszi egy kalap alá DIGITÁLIS címszóval. Így mindig csak azt a csatornát fogja behozni, amit nézve épp kikapcsoltam a tévét? Nem lehetne valahogy egy kiválasztott digitális csatornát (zenecsatorna) kiválasztani hogy időzített bekapcsoláskor mindig azt hozza be a tévé? Elég értelmetlen ez így, hogy csak analóg csatornát lehet pontosan kiválasztani...
(Az analóg csatornahelyeken csak hangyafocivan, nem gondolom hogy értelme lenne behangolnom ha minden megvan digitálisban)Szoftvert még nem frissítettem rajta, jelenlegi szoftververzióm: PKG2.282EUA
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Könyvajánló
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged