Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz Geresics #3018 üzenetére

Az AS200 elég jó cucc, sztem ne várd az utódját egyenlőre, leeht egy darabig nem fogják lecserélni, mert ebben az árban még más gyártók körében nincs nagyon ellenfele sem, akkor meg minek. Áttervezhetnék a bekapcsologombot, esetleg előre tegyenek LED-et, de mást nem igazán tudnék mondani, hogy mit változtatnék rajta, a képminőség sztem több mint elég.

Sisak: Itt ebben a tesztben elég jól leirják és elmondják a vidiben a lényeget szerintem: AFX FX41
    Annyit hozzátennék, hogy a szélzajból én sokkal többre számítottam, az én plexim mögött meglepően alig hangosabb mint a Caberg VOX. A fül alatt valóban jön egy kicsit a levegő, de nagyon jól szellőzik, és mivel hosszutávon mindig füldugóval megyek szerintem nem fog zavarni a szélzaj. Az árához képest sztem nem rossz cucc, sőt. A bélés könnyen kiszedhető, olyan anyag mint a legtöbb sisakban, azaz finom, de ha beleizzadok akkor nem a legkellemesebb. Csak egy-két prémium sisakban találkoztam olyannal ami talán gyorsabban szárad, és kevésbé dörzsöli ki bőrt gyakori fel-le vételkor, de ilyet azért nem lehet elvárni tőle, még a Schubert sisakom sem volt jobb ebből a szempontból. Amúgy RMCMotornál most akciósan 54e körül van..

Új hozzászólás Aktív témák