Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
vaddesz
csendes tag
Arra gondoltam hogy kéne némi fényeffekt a gépemre, de hogy ne legyen unalmas az egyszínű megvilágítás, többszínű LEDekből kéne csinálni. Itt kezdődik a gond, uis a legtöbb kupecnél csak kétszínű kapható (piros-zöld, egyszerre vezérlve vmi sárgáspiros maszat).
Nekem vmi olyasmi kéne, ami pl a Samsung telókon van - C100 és társai. Tudom, lehet kapni, de eddid csak a Co**adnál találtam, ahol nagyon qrva drága (kb. 1000 HUF/db) és kéne vagy 10-20db...
A telón ahogy nézegettem, úgy lehet a dolog megoldva, hogy több SMD LED lehet egy fényvezető tokba pakolva, és ezek megfelelő kombinációja keveri a sok szép ibolya, narancs, hupikék, fehér stb. színt.
Összedrótozható egy ilyen házilag? egymás mellé pakolni egy pici NYÁKra az SMD LEDeket, kivezetéseket rá, aztán valami jóféle fényvezető diffúz v. víztiszta műgyantával tokozni?
Na? Hajrá mekkmesterek!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest