Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lb
csendes tag
''Rhino3D'' Alias Rhinicheros3d NURBS modellezo program, es ami erdekelne mennyire gyorsitja meg a softmoddolas a viewport mozgatasat. Ha meggyorsitja e egyeltalan.
Anno probalkoztam egy geforce2mx el ami baromi jol mukodott Maya alatt. Fantasztikus volt a gyorsulas.Sajnos se 3dsmax, se Rhino alatt nem mukodott. Az mar vilagos hogy max alatt megy, - Kozben alaposan utanaolvastam mindenfele. - (bar meg kell mondanom meg mindig software renderinget hasznalok, mert az a legmegbizhatobb (eddig egyszer sem akadt ki)) azonban arra is kivacsi vagyok hogy mukodik e Rhinoban, mer ha nem akkor marad a Quadrora gyujtes.
Szoval ezt szeretnem megtudni megpedig a kovetkezo modon ha valaki letolti es vagy betolt egy barmilyen 3ds testet es megvizualizalja softmo nelkull ill. azzal, vagy eszeruen kudok egy olyan modellt amirol tudom hogy minden nem quadro/firegles kartyat proba tipor (egy epulet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- ZOTAC GAMING GeForce GTX 1660 SUPER 6GB
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest