Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoNick
tag
Hát azt én sem, esetleg arra gondolnék, hogy azok a driverek ''csalnak'' 3Dmarkban, akkoriban sokat írtak erről.
A ''telepítéskor ki kell jelölni'' alatt azt értem, amikor telepíted a scriptelt drivert kézzel, és 42.51-es drivernél magától kijelöli az NV31GL-t, mint kompatibilis hardvert, addig 53.03-nál egy listát kapsz, és választanod kell.
Van egy felsorolás a Rivatuner rídmijében, hogy mely driverekkel működik együtt, ezek közül az utolsó, ami nálam normálisan működött, az az 53.03.
Én is arra jutottam, hogy nem sikerült teljesen jól a patch.
Azért próbálkoztam, mert ugye az FX-ek 4X.XX driverekkel rosszabb teljesíményt nyújtanak.
Nemtom, ha lesz még időm, szórakozok talán ezzel, de úgy néz ki, nem sok értelme van, az 5X.XX-es driverek nem jól patchelhetők ezek szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest