Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
A héten beléptem én is az AM5 táborba az alábbi konfiggal.
Asus B650m plus (Bios legfrissebb), Ryzen 5 7600x, 2x8Gb HyperX Fury Beast 6000Mhz CL40.AM4-ről váltottam, ott is B550 chipsetről. Ott nem voltak ilyen idegesítő problémák, mint itt.
Sorolom.
Bármilyen alkalmazást, stress tesztet elindítva a cpu hűtő (pure rock 2)nem hűt rendesen.
Felengedi a processzort 95 fokig, de a hűtő fordulatszáma nem emelkedik. Biosban nem piszkáltam, standard beállítás megy.
A gép alvó állapotból nem ébred fel, csak a restart gomba. Energiagazdálkodás alapbeállításon van win 11 alatt.
A ramok max 5600 Mhz CL40 beállításon hajlandóak elindulni, felette nem. (Oké, a ramom nincs benne a qlv listába)
A lap egérmozgatásra coil whine-ol. Nem vészes, de egyértelműen lehet hallani.
Egyelőre ennyi, még most ismerkedünk.
Valamelyik problémára van esetleg ötlet? Komlett konfig az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 4gen i5 félkonfig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest