Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
senior tag
A B550es lapot ajánlom, nálam nagyon jól teljesit..
Támogatja az AMD Ryzen™ 5000 és 3000 sorozatú asztali processzorokat, (nem kompatibilis az AMD Ryzen™ 5 3400G és Ryzen™ 3 3200G-vel) és az AMD Ryzen™ 4000 G-sorozatú asztali processzorokat.
A 3600x és RTX 2070 Super alá megfelelő...
A táp Seasonic Golg+10év gari, ajánlott - a vgéádhoz minimum 650W,vagy jobb,szerintem érdemes,legalább egy 850W-os tápot venned..[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz RocketSWET #2205 üzenetére
Asus TUF/ROG b550 most néztem és láttam a képet a lapodról.
Az én lapom: MPG B550 GAMING PLUS,VRM hűtőbordák is nagyobbak, és jobb minőségűek,mint neked,anomáliákat nem tapasztaltam,5700X fut tunnignélkül jó teljesitménnyel....
A VRM hűtőbordák is nagyobbak, és jobb minőségűek, 55 C-os csúcshőmérséklet,X570 lapok?
A válaszom: pontosan ugyanazt az erős VRM-et használja ugyanazokkal a valódi bordázott hűtőbordákkal.
A hőmérséklet mérésére digitális hőmérő K-típusú típusúhőelemekkel,hőelem figyeli.
A környezeti hőmérsékletetét a hőelemmel figyelheted, ennyit tudok most segíteni.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz #96532224 #227 üzenetére
Grat a csomagodhoz és köszönöm az infóz is.
A configodban van elég erő és bikaerős ezt biztosan tudom, igaz csak olvasás és teszteknek is köszönhetően.
Kellemes és boldog használatot kívánok most neked is.[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz headhunter #95 üzenetére
Köszönöm neked az infókat, nekem tetszik a dizájn és a nyújtott szolgáltatások is.
Látom a Giga megint jót alkotott és remélhetőleg is lesznek is tapasztalatok még róla.(#96) rupsz
A Gugabyte-rol és duál bios.rol is jók a tapasztalataim, mert 3-éve nyúzom és stabilan is működik, de nem is árthat ha utána is nézel.
A két linket amit a kolléga javasolt érdemes átnézni, szolgáltatásban gratulálok a gyártónak, ez a meg is szokót tényező már és továbbfejlesztet az alaplap is hőszenzor és más...Üdv, István
-
IstvánLászló
senior tag
Köszönöm a segítségedet!
Elnézést is kérek itt mindenkitől a téma kicsit off, de configot váltanék és kérdezném is érdemes ezt váltanom?
A cél a stabilitás és esetleg játékoknál 1280x1024 felbontásban is mire is számíthatok?
A monitoromnak a max felbontása 1280x1024 és tervezem még váltani a Gtx560-as vga-t, egy 1070-es vga-val.Az én jelenlegi configom: Gigabyte ga-970 gaming alaplap, Gtx560-as vga, Amd fx 8300 és 16Gb 1600-as ram van és gyári cpu hűtője jól hűt és szuper halk is tényleg!
A lényeg próbáltam leterhelni maximumra, hőfoka max 50-et ért is el.
A ujj config még nem eldöntött az alaplap tesztekre is igaz még oda is figyelek mert nem szeretnék mellényúlni.
A preferált alaplapok idáig amikek néztem és használtam is jók a tapasztalataim: Asus, Giga, MSI, is megbízható alaplapok, tapasztalataim ezek mert stabilak és több év nyúzást is simán is bírják.Tisztelettel és üdvözlettel: István László
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #81 üzenetére
A configod nekem tetszik és gratulálok is hozzá!
A speaker csati nincs az alaplapon, igen értelek mert szeretem én is azt a csipnapást is hallani.
A lényeg hogy működik és mondod hogy vársz a vízre is.
Kérdezni is szeretném mert úgy is tudom hogy procihoz nem is adnak hűtőbordát és ez tényleg igaz?
Ha lehetséges a tapasztalataidat meg is osztanád esetleg hogy milyen az alaplapnak a tudása a gyakorlatban is.Tisztelettel: István László
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #79 üzenetére
Sok sok sikert kívánok most neked!
Most láttam a Ryzen topikban az előbb az 1700 -as Ryzen- -t hogy mit is tud, csak ámultam a szép eredményeken és én is erre is számítottam.
Ha lehetséges a tapasztalataidat meg is osztanád esetleg te is mert én is váltanám a configomat.
A lényeg Amd megint jót alkotott és nagyon őrülök is még csak béta a teszt de kiráz a hideg előre is hogy sokkal jobb is lett, főleg ha majd kiadják a full biosokat is.
Bocss a hosszú komentért, de nagyon drukkolok és izgulok itt is mindenkinek a sikerének.Tisztelettel: István László
-
IstvánLászló
senior tag
Asus, Giga, MSI, igen értem és tudom ők megbízható alaplap gyártok, ez saját tapasztalatom.
A lényeget is értem hogy a nem megfelelően elvégzett BIOS frissítés mit is okoz, hogyan is bizonyítsa is be a felhasználó hogy mindent a kézikönyvben leírtaknak megfelelően csinált és még is el is szált az alaplapja.
Egy példát had mondjak ismerősöm nem kezdőfelhasználó, vett egy x alaplapot és cpu miatt BIOS frissítést csinált és ezután el is szált az alaplapja.
Az alaplapot visszavitte gariba a boltba és két hét bevizsgálás után azt mondták hogy ő a hibás, további részletekbe nem is bocsátkoznék.Köszönöm a türelmet: István László
-
IstvánLászló
senior tag
Vigyázz és vigyázzatok, "WARNING", szomorú a hírem.
Most olvastam az Asrock oldalát és meglepődtem most rendesen.
Azt értem hogy ujj a cucc, de akkor miért teszi is ki, BIOS frissítéseit ha hibát okozhat?
Ezek szerint ők nem is tesztelték az alaplapjukat és már is védekeznek és lámának hiszik a felhasználóikat.
A lényeg a lenti sorokat ők írták le hogy a felelősséget a felhasználóra hárítsák.
BE is idézem írásukat, "Ha a rendszer megfelelően működik nem javasoljuk a BIOS frissítését.
Az Asrock® nem vállalja a nem megfelelően elvégzett BIOS frissítést, letöltés okozta károkért.
Mielőtt elkezdené a BIOS frissítést kérjük olvassa el figyelmesen az alábbiakat. ", további részleteket már nem is írom, de megjegyzem hogy csalódtam az ilyen hozzáállásukhoz..
A lényeg ezért nem is ajánlom egyik alaplatját sem.[ Szerkesztve ]
-
IstvánLászló
senior tag
Szia! leviske
A táp kérdésedre válaszolok és segítek is szívesen.
A tápodon van egy 8 és egy 4 pin-es 12V-os csatlakozó is, ezt értem és rendben is van eddig.
A kérdésedet beidézem, "Ezeket ugye vagy-vagy alapon kell használni? Mert pl az én tápomon csak 8pin-es 12V-os ág van és most hirtelenjében nem is rémlik olyan táp a piacról, amin 2 12V-os ág lenne.", most kérdezlek hogy most mi a tényleges tényállás, mert mondod hogy tápodon van egy 8 és egy 4 pin-es 12V-os csatlakozó is?
A tápodon most csak csak 8pin-es 12V-os ág van, mert most ezt mondod?
A tápod pontos megnevezése kellene és az alaplap pontos típusa is.
A lényeget csak is sejtem hogy mit szeretnél-csinálni, alaplapon van egy 8 és 4 pines 12V-os csatlakozó is?
A lényeg szerintem mind a kettő 12V-os csatlakozót-kell csatlakoztatni, mert akkor nem bootol a rendszer, vagy is az alaplapod nem is tud elindulni..
De a lap használati utasítása szerintem biztosan utal is erre, csak benéztél véletlenül valamit.
Remélem érthető a válaszom.Üdv, István
-
IstvánLászló
senior tag
A lényeg ujj platform és vegyél új ramokat?, szerintem érdemes megvárni a végleges supportot.
A lényeget mondod,"az Asus X370-pro-ban meg a 3000-es corsair moduljaim 2133-on mennének...", szerintem egy próbát is megér, mert legalább láthatnád hogyan is működik az ujj config.
Az ujj biosokon is dolgoznak a jobb minőségű gyártok és sok változás is várható a ram supportjánál.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
Jó hírt mondok 5-perce láthattam egy videót és itt is mindenkinek mondanám: Ryzen-ről, én is erre számítottam hogy hozza a 140-FPS-t, pedig nem is vagyok cpu guru.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Intel Desktop Board DH87RL alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest