Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
Upgrade-eltem a b450i msi gaming plus itx lap bios-át. Mióta fent van az új verzió, bekapcsolás után kb. 1 perc v több, mire eljut a gép az MSI logóig. Utána ~10mp az asztal, de, az MSI logó nagyon késve jelenik meg.
Addig a monitorom képernyője villog-flashelget, bal felső sarokban "PC HDMI" felirat fel és eltűnik rengetegszer.
Az egész mizéria a frissítés óta van. Előtte bekapcs után kb. MSI logó, pár mp múlva asztal. Azóta meg perctől tovább tart eljutni a bios-ig is.
Én b...-tam el valamit, vagy szimplán kehes a bios?update előtt reseteltem az alap-bios beállításokat& update egy formázott USB stickről volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Microsoft Surface
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest