Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upgrade-eltem a b450i msi gaming plus itx lap bios-át. Mióta fent van az új verzió, bekapcsolás után kb. 1 perc v több, mire eljut a gép az MSI logóig. Utána ~10mp az asztal, de, az MSI logó nagyon késve jelenik meg.
Addig a monitorom képernyője villog-flashelget, bal felső sarokban "PC HDMI" felirat fel és eltűnik rengetegszer.
Az egész mizéria a frissítés óta van. Előtte bekapcs után kb. MSI logó, pár mp múlva asztal. Azóta meg perctől tovább tart eljutni a bios-ig is.
Én b...-tam el valamit, vagy szimplán kehes a bios?update előtt reseteltem az alap-bios beállításokat& update egy formázott USB stickről volt.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 4GB / 1333 MHz / 1600 MHz / DDR3 RAM, Több darab - Garancia - Számla!
- ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI ~ÚJ - 3 év FirstShop garancia
- DDR3L laptop ram, mennyiségi kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én b...-tam el valamit, vagy szimplán kehes a bios?update előtt reseteltem az alap-bios beállításokat& update egy formázott USB stickről volt..