Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- A mesék kalózkapitányai is leokézták az Epomaker analóg klaviatúráját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
robber4
aktív tag
Sziasztok. Adott egy ilyen gép és egy probléma ami már jó ideje fennál.
5700x3d + asus tuf gaming b550 plus,4070ti super,samsung 990pro 2TB + cl16 2x 16GB kingston ram 3200mhz.
A probléma a következő. Bármelyik böngészőt telepitem fel firefox,brave görgetési szemmel látható akadások vannak.
BIOS legújabb,Vga-t próbáltam már különféle drivereket. Egy dolog segitett valamennyit amit több játéknál is szoktam alkalmazni az a nvidia control panelben a VSYNC és Triple buffering bekapcsolása.Ez valamennyit segit de 100%-ban nem oldja meg a problémát.
Esetleg valaki találkozott már ilyeféle problémával?Vagy esetleg bármiféle ötlet amivel ez megoldható vagy mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x 16GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3000MHz
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- SO DIMM to DIMM, DDR4 Adapter, Laptop memóriából PC ram
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest