Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
Hali, kellene egy kis segítség, mert elvesztem.
Haveromnak próbálok távsegítséget nyújtani, mert lefutott egy rendszeres "thermal shutdown" problémába.
Giga B450M Gaming lap
Ryzen 5 5600G
2x8GB RAM
Kingston nvme
valami GTX videókártyaA gyerek korábban csak az IGP-vel játszott és akkor jött elő gyakrabban, de most kapott egy dedikált kártyát és a hiba megmaradt: a gyári hűtővel a proci eléri a 70 fokot és azonnal leáll a gép. Ami a problémám, hogy semmilyen opciót nem találtam sem a manualban sem a biosban a Shutdown Temp. átállítására. Lézetne, hogy ennél a lapnál nincs lehetőség ennek az állítására?
Ha kimaradt a Gigabyte biosából akkor szoftveres ( pl Ryzen Master) lehet ezen emelni?
Ránéztem a saját 3700X-emre, CPU-Z stress test alatt nálam 75fok a Die Temp, pedig van némi UV is és egy 360-as AIO hűti, szóval a 70 fokos shutdown temp az sztem irreális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest