Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A vártnál is olcsóbban csapható vállra egy strapatábla
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvan2020
aktív tag
Igen tudjuk te egy félisten vagy
neked volt mindkettő gondolom
mert én kipróbáltam mindkettőt, csak eladtam mert minek csak pénzkidobás akár melyik X570 inkább vissza tértem a B450-re,én nem csak olvasgatok és úgy irkálok meg egész nap hwinfo64 meg prime95 tolok hanem megveszem a terméket és használom,sajna olyan hülye vagyok és egy csomó pénzt beleölök ilyen hülyeségekbe mint értelmesebb dolgokra költeném.
Ezzel nem megbántani akarlak
Gondolom azért használsz te is Asrock X570 mert az Asus olyan jó
Az utóbbi 2 hónapban kb 10 AM4 lapot próbáltam ki és sajna köztük volt az említett 2 lap és még egy X570 Gigabyte ami tényleg csodálatos vrm-el rendelkezik hátam közepére nem kívánom a biosával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Suzuki topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
neked volt mindkettő gondolom
mert én kipróbáltam mindkettőt, csak eladtam mert minek csak pénzkidobás akár melyik X570 inkább vissza tértem a B450-re,én nem csak olvasgatok és úgy irkálok meg egész nap hwinfo64 meg prime95 tolok hanem megveszem a terméket és használom,sajna olyan hülye vagyok és egy csomó pénzt beleölök ilyen hülyeségekbe mint értelmesebb dolgokra költeném.