Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Így van, megbeszéltem velük, hogy mivel vennem kellett másik vinyót az adatmentéshez, így nem arra tartanák igényt, hanem inkább alaplapra. Már csak véglegesíteni kell, a javítási lapra mindenesetre ráírták.
picur220: akkor vagy az lesz, vagy a GA-MA785GT-UD3H, esetleg még az Asrock M3A785GXH/128M, mert gondolkoztam közben, és mégis csak AM3-asat kellene venni, hosszútávon csak jobb, meg úgy tudom vannak olyan fícsörök amiket csak AM3-as lappal lehet kihasználni a procikban. Tuning nem érdekel, azt nem szoktam. Számomra egyébként az Asrock szimpatikusabb.
daa-raa, köszönöm így már értem miért működött nálam
Azt hittem ez csak az eSATA kiváltsága, de utánnaolvasva nekem az tűnik ki, hogy az eSATA csak annyiban különb hogy ki van vezetve hátra, és nem 'L' alakú a csatlakozó, hanem simán egyenes mint az usb. Akkor ebből a szempontból lényegtelen melyik alaplap, ha külön kivezetem hátra a csatit akkor is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt hittem ez csak az eSATA kiváltsága, de utánnaolvasva nekem az tűnik ki, hogy az eSATA csak annyiban különb hogy ki van vezetve hátra, és nem 'L' alakú a csatlakozó, hanem simán egyenes mint az usb. Akkor ebből a szempontból lényegtelen melyik alaplap, ha külön kivezetem hátra a csatit akkor is menni fog.