Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archer

őstag

válasz leviske #1212 üzenetére

Szerintem nem, bár utólag ugyan belekerült a biosba olyan menüpont, ahol a fázisokkal lehetett variálni.
    "The CPU VRM has 10 phases (2 are powering the Northbridge integrated into GPU), 2 highly efficient Low RDS (on) MOSFETs per phase. There are 10 x 820µF and 3 x 270µF capacitors, all solid, made in Japan, with the rated MTBF of 500000 hours at 65°C. Without a doubt, ASUS Crosshair IV Formula can work with 140W TDP processors, even though many newer high-end CPUs only have 125W TDP"

Igazából szerintem annak volt vele gondja aki ráment az energia spórolásra és annyira levitte a feszeket, hogy még stabil legyen a lap. Úgy volt, hogy terhelésnél annyival leesett a fesz., hogy fagyott a gép. Ettől még nagyon jó lap az és szerintem az V is az lehet, Ázuszéknál a RoG presztízstermék, ha mással nem is, azokkal a lapokkal azért foglalkoznak. Különben a mostani lapomon is DIGI+ VRM van (igaz "csak" 6+2) de szerintem nincs vele gond és a feszültség nagyon ki lépcsőkben szabályozható, ki lehet centizni mindent akinek van hozzá türelme.

Új hozzászólás Aktív témák