Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Szerintem nem, bár utólag ugyan belekerült a biosba olyan menüpont, ahol a fázisokkal lehetett variálni.
"The CPU VRM has 10 phases (2 are powering the Northbridge integrated into GPU), 2 highly efficient Low RDS (on) MOSFETs per phase. There are 10 x 820µF and 3 x 270µF capacitors, all solid, made in Japan, with the rated MTBF of 500000 hours at 65°C. Without a doubt, ASUS Crosshair IV Formula can work with 140W TDP processors, even though many newer high-end CPUs only have 125W TDP"Igazából szerintem annak volt vele gondja aki ráment az energia spórolásra és annyira levitte a feszeket, hogy még stabil legyen a lap. Úgy volt, hogy terhelésnél annyival leesett a fesz., hogy fagyott a gép. Ettől még nagyon jó lap az és szerintem az V is az lehet, Ázuszéknál a RoG presztízstermék, ha mással nem is, azokkal a lapokkal azért foglalkoznak. Különben a mostani lapomon is DIGI+ VRM van (igaz "csak" 6+2) de szerintem nincs vele gond és a feszültség nagyon ki lépcsőkben szabályozható, ki lehet centizni mindent akinek van hozzá türelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest