Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Haverommal a platinum helyett a ds4-et néztük ki utódnak. Még én is gondolkodóba estem.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Akinek ennyire érzékeny a füle, az vesz az aprón egy live-ot. Már szinte hozzád vágják, csak vigyed.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nekem is volt több ECS lapom. Az utobbi 939-esen realtek volt, amilyen a többin is. Sztem nem volt rossz. Viszont ha az árát nézzük, a minőség valóban kérdéses. Mondjuk nálam nem töltené ki a gar időt...

-
LALA_kiraly
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Pedig nagyon jó lap. Az első 780-as normál ATX méretű, amit láttam. Nem beszélva arról, h Hammonnál 12k 2év garral. Vicc...
-
LALA_kiraly
őstag
Ha gondoljátok itt van. Ha kell vmi pestre fel tudom vinni. IDC
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nekem is ECS 939es lapom volt, ami még a proci lelkét is kihajtotta. Én sem találok sehol, azt is csak véletlen kaptam el. Szivesen vennék én is egy am2-set
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Van olyan lap, amely rendkivül jo tuninggal bir, de int vga is van?
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nekem nf4 A939 lapom volt. A legujabb G,K biossal gyönyörüen teljesitett. A Bios leirásba meg ezt találtam: -Dual Core CPU Support Ha ez van neked, menni kellene.
Más: van olyan lap, amelyen int vga van és nagyon jol tuningolhato? -
LALA_kiraly
őstag
Nekem ECS-m volt, de egy új bios után 500ig engedte. A 3,2es 10*270 vagy 9*300on pöccre indult.
Ebből az MSI mániámból kezdek kigyógyulni. Ugye a k9ngm is fos, meg még szarakszik is, visszaviszem garba. De ha cserélnék is a komolyabb CELL menüsöket is szeretném nagy ívbe elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A17 mobiltelefon
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest