- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
PS2-es vagy USB-s a billentyűzet?
Próbálkozz a jelenlegitől eltérő változattal!
Az USB-s billentyűzet kezelését általában engedélyezni kell a BIOS-ban...
Külső perifériák közül csak az egeret, a billentyűzetet és a moncsit csatlakoztasd...így próbálj belépni a BIOS-ba...
[Szerkesztve] -
reset
senior tag
válasz
diablo1984 #3534 üzenetére
Igen...
[Szerkesztve] -
reset
senior tag
válasz
VaniliásRönk #3166 üzenetére
Hali!
A GB nagyon jó lapján, a PCI foglalat mellett, komolyan gondolták azt a floppy-csatlakozót?
Mintha kissé rossz helyen lenne....Bár floppyt már elvétve használunk... -
reset
senior tag
...Én is jártam már így. A VGA-kártyáról lehuztam a TV-kimenet dugóját és így beengedett. DVI csatlakozós LCD monitornál olyan is volt, hogy a delete gomb után ott volt a BIOS, csak nem látszott. A monitor sötét volt.A monitoron power off, majd on...és előjött a BIOS panel...
(Akkor Asus 6800 GT Ultrám volt, ViewSonic VP 930-cal - alaplap: Asus AN32 SLI Deluxe.) -
reset
senior tag
Hali!
''...Az Asus M2R32-MVP is nagyon jó alaplap, de jelenleg túl drága...'' - írta többek között fLeSs a tavaly decemberi PH-cikkben / amikor az MSI K9A Platinumot hasonlította össze az ASUS M2 R32-MVP lapjával.
Komolyan érdekelne, mi az oka, hogy mára fordult a kocka az árak tekintetében. Akkor az ASUS került annyival többe az MSI-hez képest, mint amennyivel most az MSI-t mérik drágábban....nemrég rendeltem lapot az előzőekből. Amikor rendeltem, főképpen a hivatkozott teszt alapján, az MSI-t választottam. Most, hogy végigolvastam nagyjából az írásaitokat, már inkább az ASUS kellene...Nehéz az élet...Lehet, hogy mind 2-őt megveszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1 humoros
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest