Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8883 üzenetére
Na ez itt most lol. Rendes kisker? Aqua, mistral, bluefish? Mire gondolsz? Az iponos totyik is tele van köpködéssel. A legutóbbi eset egy 400k-s gép döld be és nem akarják garizni.
Apró? Na ne vigyorogtass. A bolti ár alatt 1-2k-val kinálják a cuccokat. Gari alig van rá, szarrá van húzva vagy vga esetében a hűtés le van bontva, a tartozékok felle nincs meg. Szóval ez már nem a régi apró. Természetesn tisztelet a kivételnek.
Én vga-t, lapot, procit, ramot, hűtöt adtam el itt. Volt amit félóra alatt, volt amit öt perc alatt. Igaz én nem is az alapján számitottam az árat, hogy mennyibe került mikor megvettem egy éve
Nos olyan bazárt sem reklámoztam ahol számlát se kapsz. Mert van ilyen egy-kettő.
A mondandóm lényege, hogy a "megvezetést" ki kérem magamnak. Én nem saját portékámat reklámozom, hogy milyen fasza. Csak számlát nem adok róla. Meg amúgy is milyen fasza gyerek vagyok mert nálam milyen olcsó. Igaz amíg nem volt konkurencia 1,5-2x-s árakon adtam mindent.
Arról nem tehetek, hogy neked csipik a szemed a bazárok. -
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #8883 üzenetére
Valoban a PH bazarok elszaltak az arakal kapcsolatba ,tisztelet a kivetelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- asus a320mk am4 alaplap
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest