Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- BIOS frissítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig cash van benn, mint Vincsó írta 33k. Persze csak ha kiadod rá.
A K8 alapvetően nem érzékeny az L2 cache méretére, ezért is lehet belőle erős low-end procit gyártani (Sempron). Ellenben a NetBurst-tel, ami nagyonis igényli a sok L2 cache-t. Ez meg is látszik a cerkák teljesítményén, ha azt lehet egyáltalán teljesítménynek nevezni.
[link] Itt egy teszt. A D 915-öt elég csúnyán megalázza szinte mindenben (az egyetlen kivétel a Cinebench). Amit még érdemes megnézni a tesztben: az 5000+ órajelére húzva (2,6GHz) hozza is annak a teljesítményét. -
Vincsó
aktív tag
Igen a casht azt én is néztem és nem volt túl bizalomgerjesztő, bár valahol azt olvastam hogy ezt jobban lehet tuningolni mint a 2*512-es társát.... de akkor azthiszem egymagos lesz egyenlőre.. de minnél hamarabb mert itt fekszik az asztal alatt egy 7900 Gs... csak nincs mibe bepakolni
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő