- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Gyuri27 #4414 üzenetére
Kedves Gyuri27!
Azt hiszem korunkból eredően túl vagyunk már mindketten az ''én apukám erősebb/nekem több matchbox-om van/stb.'' szintű kommunikációnál
A matx-es dolgot benéztem, elnézést is kértem emlékeim szerint
A #4386-ban pedig te linkelted a getall3 mellett katt77 hsz-ét, azt meg ne vesd már a szememre, hogy egy hsz-ben reagáltam a te és egy általad linkelt másik hsz-ben írtakra
A szövegértésnél meg...most őszintén egy ilyen mondatra: ''mert nálunk (is) intel az isten mindenki ezt ismeri és jobb a marketingjük.'' szerintem csak viccesen lehet reagálni, sajnálom, hogy ez nem jött le, legközelebb minden mondat után smiley-t teszek, nem csak az utolsóhoz
Ha leírom, hogy '82-ben primo-n kezdtem írni az első programomat, aztán jött a C64, 386, 486, 5x86, P1/2/3 korszak, hogy a '90-es évek elején vax/vms-t nyúztam vt100-as terminálokról, volt unix, raktunk össze botnetet, ''chat''-eltünk karateres terminálokon keresztül a lassan 20 évvel ezelőtti (itthon) éppcsak kiépülő ''interneten'' keresztül, vagy, hogy minden gépemet magam raktam össze attól ez a hsz-em tartalmasabb, érveim hitelesebbek lesznek? Aligha...
Én úgy gondolom ezen a kis félreértésen túlléphetnénk, de természetesen, ha ragaszkodsz hozzá ''elfelejthetjük'' egymást
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4414 üzenetére
Nem írtam, csak az AMD akciós oldalát néztem meg. Végül is filózhatunk mi ezen akármennyit, ha bármi okból nem kapunk ilyen termékeket. A ''még nem matricás'' termékeket cáfolja az akció előtt még nem gyártott, jelöletlen termékekről szóló info.
MSI-vel is próbáltam levelezni, hogy hozzanak ki már egy használható bios-t végre, azt is hiába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest