Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mercutio_

félisten

válasz Gyuri27 #4414 üzenetére

Kedves Gyuri27!
    Azt hiszem korunkból eredően túl vagyunk már mindketten az ''én apukám erősebb/nekem több matchbox-om van/stb.'' szintű kommunikációnál ;)
    A matx-es dolgot benéztem, elnézést is kértem emlékeim szerint :U
    A #4386-ban pedig te linkelted a getall3 mellett katt77 hsz-ét, azt meg ne vesd már a szememre, hogy egy hsz-ben reagáltam a te és egy általad linkelt másik hsz-ben írtakra:R

A szövegértésnél meg...most őszintén egy ilyen mondatra: ''mert nálunk (is) intel az isten mindenki ezt ismeri és jobb a marketingjük.'' szerintem csak viccesen lehet reagálni, sajnálom, hogy ez nem jött le, legközelebb minden mondat után smiley-t teszek, nem csak az utolsóhoz:R

Ha leírom, hogy '82-ben primo-n kezdtem írni az első programomat, aztán jött a C64, 386, 486, 5x86, P1/2/3 korszak, hogy a '90-es évek elején vax/vms-t nyúztam vt100-as terminálokról, volt unix, raktunk össze botnetet, ''chat''-eltünk karateres terminálokon keresztül a lassan 20 évvel ezelőtti (itthon) éppcsak kiépülő ''interneten'' keresztül, vagy, hogy minden gépemet magam raktam össze attól ez a hsz-em tartalmasabb, érveim hitelesebbek lesznek? Aligha... ;)

Én úgy gondolom ezen a kis félreértésen túlléphetnénk, de természetesen, ha ragaszkodsz hozzá ''elfelejthetjük'' egymást:R

[Szerkesztve]

• katt777

félisten

válasz Gyuri27 #4414 üzenetére

Nem írtam, csak az AMD akciós oldalát néztem meg. Végül is filózhatunk mi ezen akármennyit, ha bármi okból nem kapunk ilyen termékeket. A ''még nem matricás'' termékeket cáfolja az akció előtt még nem gyártott, jelöletlen termékekről szóló info.
    MSI-vel is próbáltam levelezni, hogy hozzanak ki már egy használható bios-t végre, azt is hiába. :(

Új hozzászólás Aktív témák